- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: Τραυματισμένα και ορφανά ζαρκαδάκια έλαβαν φροντίδα
Ορισμένα από τα ζαρκαδάκια είναι τραυματισμένα από τροχαία
Θεσσαλονίκη: Τραυματισμένα και ορφανά ζαρκαδάκια έλαβαν φροντίδα - Ορισμένα είναι τραυματισμένα από τροχαία
Mε την εποπτεία της ΑΝΙΜΑ- Σύλλογος προστασίας και περίθαλψης άγριας ζωής, στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με την Εταιρία Προστασίας Περιβάλλοντος Καστοριάς, περιέθαλψε επτά τραυματισμένα και ορφανά ζαρκαδάκια.
Όπως αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Νίκος Παναγιωτόπουλος από την Εταιρία Προστασίας, καλούνται από φέτος, μαζί με την ΑΝΙΜΑ, να υποστηρίξουν την περίθαλψη και την ανατροφή των μωρών ζαρκαδιών.
Θεσσαλονίκη: Τραυματισμένα και ορφανά ζαρκαδάκια σε περίθαλψη στην Καστοριά
«Η φροντίδα και φιλοξενία των ζώων που προέρχονται από διάφορες περιοχές στην Ελλάδα, γίνεται σε χώρους στην ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς ενώ τα έξοδα τα καλύπτει η ΑΝΙΜΑ. Φιλοξενούμε μέχρι στιγμής 7 ζαρκαδάκια, ενήλικα και μωρά, τα οποία είτε έχουν τραυματισθεί σε τροχαία ατυχήματα είτε έμειναν ορφανά» λέει ο κ. Παναγιωτόπουλος. Ειδικά τα μικρά ζαρκαδάκια, μέχρι να μπορέσουν να επανενταχθούν, θα πρέπει να παραμείνουν τουλάχιστον έναν χρόνο σε περίθαλψη και να τρέφονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με ειδική φόρμουλα γάλακτος.
«Τα έξοδα, ειδικά τα κτηνιατρικά καθώς κάποια ζαρκαδάκια είναι τραυματισμένα από τα τροχαία, είναι πολλά» λέει ο κ.Παναγιωτόπουλος καλώντας, όσους θέλουν να συνεισφέρουν οικονομικά, να απευθυνθούν στην ΑΝΙΜΑ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εισαγωγή θα γίνει μέσω γραπτής δοκιμασίας γνώσεων και δεξιοτήτων
Μέχρι σήμερα δεν έχουν αναφερθεί ανεπιθύμητες ενέργειες
Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Σε εξέλιξη οι έρευνες για τη διάσωση του 34χρονου που εγκλωβίστηκε στο υποθαλάσσιο σπήλαιο
Παραλίγο να έρθουν στα χέρια οδηγοί ταξί στις απεργιακές κινητοποιήσεις
Από πότε ξεκινά το μεσημέρι και από πότε το βράδυ
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Ποιες περιοχές θα κάνουν παρέλαση με βροχή
Τι ώρα και πότε βγαίνουν και πάλι τα ταξί στην Αθήνα
Επεισόδια πριν την έναρξη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σοβαρό μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αττικής - Δείτε χάρτη
Στο εδώλιο 36 κατηγορούμενοι για το πολύνεκρο δυστύχημα της 28ης Φεβρουαρίου 2023
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.