- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Σωρεία επισκέψεων σε μαγαζιά τυχερών παιχνιδιών
Έχει ποντάρει έως και 500.000 ευρώ από λογαριασμούς συγγενών δείχνει η έρευνα
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Σωρεία καταθέσεων στα τυχερά παιχνίδια - Έχει ποντάρει έως και 500.000 ευρώ από λογαριασμούς συγγενών δείχνει η έρευνα
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και τον εθισμό του στα τυχερά παιχνίδια. Ο εμπνευστής της κοινωνικής κουζίνας ο «Άλλος Άνθρωπος» σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, είχε επισκεφτεί και παίξει σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών τουλάχιστον 1.000 φορές ή είχε συνδέσει την χρεωστική του κάρτα που είχε «χτυπήσει».
Όπως αποκαλύπτει η έρευνα, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έχει ποντάρει σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών 500.000 ευρώ από λογαριασμούς της μητέρας του και συγγενών, όπου από αυτά έχει χάσει 180.000 ευρώ. Πρόκειται στην ουσία για τους ίδιους λογαριασμούς που κατέθεταν χρήματα άνθρωποι με σκοπό να προσφέρουν βοήθεια σε συνανθρώπους τους που το είχαν ανάγκη.
Τα ευρήματα έδειξαν πως η δράση του δε σταματούσε εκεί. Στοιχημάτιζε και σε άλλες εταιρείες από άλλους λογαριασμούς χάνοντας και σε αυτή την περίπτωση το ποσό των 160.000 ευρώ.
«Θα ζητήσω συγγνώμη εάν αποδειχθεί πως έχω κάνει κάτι»
«Θα ζητήσω συγγνώμη εάν αποδειχτεί ότι έχω κάνει κάτι» δηλώνει ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο εισαγγελικής έρευνας για τη διαχείριση των δωρεών της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος».
«Όσο μπορούμε αντέχουμε. Ο κόσμος πάντα ήταν δίπλα μου. Τον «Άλλο Άνθρωπο» ο κόσμος τον έφτιαξε, ούτε εγώ ούτε κανένας. Θα λάμψει η αλήθεια παιδιά, μην αγχώνεστε. Πρέπει να μιλήσω, αλλά θα μιλήσω στη Δικαιοσύνη όταν και άμα με καλέσει» είπε στο Mega ο Πολυχρονόπουλος.
«Οι άνθρωποι που έρχονται εδώ, είναι αυτοί που μας στηρίζουν, έχουν βάλει χρήματα, και ξέρουν που ακριβώς έχουν πάει. Τα τρόφιμα τα φέρνει ακόμα ο κόσμος. Θα ζητήσω συγγνώμη εάν αποδειχτεί ότι έχω κάνει κάτι, αν όχι γιατί να το κάνω; Μακάρι να ήξερα ποιος το ξεκίνησε αυτό, κάποιοι άλλοι γνωρίζουν» πρόσθεσε.
Πολυχρονόπουλος: Μαρτυριών συνέχεια για τον «Άλλο Άνθρωπο» - Νέες αποκαλύψεις στο φως της δημοσιότητας
Το φως της δημοσιότητας συνεχίζουν να βλέπουν αποκαλύψεις και μαρτυρίες για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, την ώρα που οι Αρχές εξακολουθούν να ερευνούν διεξοδικά τραπεζικούς λογαριασμούς, δωρεές καθώς και τη δράση του σε στοιχηματικές εταιρείες.
Να θυμίσουμε πως ο Πολυχρονόπουλος κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα μαύρου χρήματος αλλά και συνέργεια σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Πρώην εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος» προχώρησαν σε νέες αποκαλύψεις για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο υποστηρίζοντας πως έπαιρνε τα βρεφικά είδη από τις δωρεές και τα πουλούσε σε μίνι μάρκετ που διατηρούσαν έμποροι από το Πακιστάν και κατόπιν έστελνε απόρους να αγοράζουν τέτοια είδη από τα εν λόγω μαγαζιά με έκπτωση και όχι δωρεάν.
Άλλοι εθελοντές του «Άλλου Ανθρώπου» αποκάλυψαν πως τους παρέμενε άγνωστο του πού κατέληγαν οι δωρεές και τα ρούχα.
«Μαγειρεύμαμε μόνο ό,τι έφερνε ο κόσμος στις σακούλες. Δεν αγοράζαμε τίποτα. Μόνο ό,τι έφερνε ο κόσμος μαγείρευαν τα παιδιά» είπε εθελοντής.
Σύμφωνα με τον γαμπρό του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, Παύλο Τζίτζη, επιβεβαίωσε πως τα τρόφιμα του κόσμου μαγειρεύονταν στα γεύματα.
«Από προσφορές ήταν τα πιο πολλά… Ψώνια έκανε μια - δυο φορές τη βδομάδα και αγόραζε ψιλοπράγματα. Συμπληρώματα…» αποκάλυψε ο Τζίτζης.
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Τι γινόταν με τα ρούχα
«Μαζί με τον γαμπρό του κυρίου Πολυχρονόπουλου, ήταν η αδελφή του που ξεκαθάριζε τα ρούχα με τα καρτελάκια γιατί μάλλον τα πουλούσαν τα ρούχα. Κάπου τα έδιναν ή σε πάγκο τα πουλούσαν, ή σε κάποιο μαγαζί. Εγώ τακτοποίησα τα τρόφιμα, τα οποία έστελναν οι άνθρωποι. Αυτά που μαγειρεύαμε έξω, μην φανταστείτε, όσπρια, μακαρόνια, τα υπόλοιπα δεν πήγαιναν πουθενά. Τα υπόλοιπα τα πήγαιναν στο σπίτι τους. Με το που έρχονταν τρόφιμα που άξιζαν τον κόπο, βότανα και τέτοια, τα φόρτωναν αυτοί στα σακίδιά τους, ο κύριος Κώστας, η αδελφή του, ο γαμπρός του και 1-2 άτομα που ήταν εκεί», είπε άλλη εθελόντρια της κοινωνικής κουζίνας και πρόσθεσε:
«Μπήκε μία κοπέλα και φαινόταν άνθρωπος που δεν έχει, είναι φτωχός. Παρακάλεσε να της δώσουν ένα πακέτο μακαρόνια και σάλτσα ντομάτας, να μαγειρέψει για το παιδί της, όλοι αδιαφορούσαν, σαν να μην υπήρχε η κοπέλα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eναλλάξ διακοπές κυκλοφορίας σε δεξιά ή αριστερή λωρίδα
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.