Ελλαδα

Άγρια συμπλοκή Μαροκινών στα Χανιά, τον δάγκωσε στο αυτί και έκοψε κομμάτι

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της Αστυνομίας
Περιπολικό της Αστυνομίας © EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Άγρια συμπλοκή Μαροκινών στα Χανιά, τον δάγκωσε στο αυτί και έκοψε κομμάτι - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (2/11) στο Βαμβακόπουλο Χανίων, όταν δύο άνδρες μαροκινής καταγωγής συνεπλάκησαν μεταξύ τους. Η αντιπαράθεση κατέληξε στον τραυματισμό του ενός και τη σύλληψη του άλλου, με τις συνθήκες του περιστατικού να διερευνώνται.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, κατά τη διάρκεια του καβγά ο 39χρονος φέρεται να δάγκωσε τον 42χρονο στο αυτί, αποκόπτοντας τμήμα του. Η συμπλοκή πήρε γρήγορα βίαιη τροπή, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση της Αστυνομίας και των διασωστών του ΕΚΑΒ.

Ο 39χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο, ενώ ο τραυματισμένος 42χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Χανίων για την παροχή ιατρικής φροντίδας. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι λόγοι που προκάλεσαν την αντιπαράθεση ανάμεσα στους δύο άνδρες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY