Ελλαδα

«Θα τους σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω» είπε ο Αιγύπτιος πριν το μακελειό στη ναυτιλιακή

Ζήτησε πρώτα από τους υπαλλήλους της εταιρείας να αποχωρήσουν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
[367203] ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Nαυτιλιακή: «Πάω να καθαρίσω τα αφεντικά, δεν θα πειράξω εργαζόμενους»

Μάρτυρες που περιέγραψαν τη στιγμή της επίθεσης στην ναυτιλιακή εταιρεία, αναφέρουν πώς ο δράστης τους ζητούσε να φύγουν. «Ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά και χτύπησε στοχευμένα άτομα», δήλωσαν εργαζόμενοι σύμφωνα με πληροφορίες από το MEGA.

«Άκουσα τους δύο πρώτους πυροβολισμούς. Πήγα στη σκάλα να δω τι γίνεται. Μου είπαν ότι είναι ο Άρης με όπλο και πυροβολεί. Βγήκα από την πίσω πόρτα του γκαράζ. Ήξερα ότι είναι συνταξιούχος, δεν ξέρω εάν απολύθηκε», είπε άλλος εργαζόμενος της εταιρείας.

Η ΕΛΑΣ δέχθηκε κλήση στις 10:20 π.μ. για πυροβολισμούς σε ναυτιλιακή εταιρία στην περιοχή της Γλυφάδας και συγκεκριμένα στην οδό Αρτεμισίου.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, της ΕΚΑΜ αλλά και στελέχη και ειδικός διαπραγματευτής προκειμένου να ξεκινήσουν επαφές με τον ένοπλο άνδρα.

Οι νεκροί είναι η ιδιοκτήτρια Μαρια Καρνέση, ο σύζυγος της αδερφής της, Δέσποινας, Αντώνης Βλασάκης και ο καπετάνιος Ηλίας Κουκουλάρης. «Ο πεθερός μου πετάχτηκε να του πάρει την καραμπίνα και ο κακοποιός έβγαλε ένα πιστόλι και τον χτύπησε πισώπλατα» είπε ο γαμπρός του Ηλία Κουκουλάρη.

Κ. Δημογλίδου, εκπρ. ΕΛ.ΑΣ.: Ο δράστης μάλλον είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

«Η επίθεση του δράστη είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τριών ατόμων μεταξύ των οποίων και η ιδιοκτήτρια της εταιρείας. Ο δράστης ο οποίος εργαζόταν για την οικογένεια βρέθηκε νεκρός σε άλλο χώρο από τους τρεις νεκρούς της εταιρεία» αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, κ. Κωνσταντίνα Δημογλίδου σχετικά με την αιματηρή επίθεση.

«Δίπλα του βρέθηκε το όπλο της έκνομης ενέργειάς του και μάλλον είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση, ενώ οι αρμόδιες υπηρεσίες εργάζονται σύμφωνα με την Ποινική Δικονομία για την πλήρη διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης» είπε καταλήγοντας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ