Ελλαδα

Σήμερα η κηδεία του Μπάμπη Κούτσικου - Στο στόχαστρο των ερευνών το δεύτερο κινητό του κρεοπώλη

Τι «διαβάζουν» οι αρχές από τον τόπο του εγκλήματος

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου
Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου

Δολοφονία Μπάμπη Κούτσικου: Σήμερα η κηδεία του 31χρονου - Οι έρευνες για το δεύτερο κινητό του κρεοπώλη

«Τελευταίο αντίο» θα πουν σήμερα Σάββατο (27.1) συγγενείς και φίλοι στον Μπάμπη Κούτσικο, τον 31χρονο που δολοφονήθηκε στο Μεσολόγγι στις 4 Ιανουαρίου 2024.

Την ίδια ώρα, οι έρευνες για τον εντοπισμό της καραμπίνας και του κινητού τηλεφώνου του θύματος συνεχίζονται. Σημαντικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cypbki221nkx)

Δολοφονία Μπάμπη Κούτσικου: Στο στόχαστρο το δεύτερο κινητό του κρεοπώλη

Στο «Φως στο Τούνελ» μίλησε η γυναίκα στην οποία ο 50χρονος κρεοπώλης έστειλε μηνύματα την ημέρα της δολοφονίας του 31χρονου. Όπως δηλώνει, είχαν μια τυπική φιλική επαφή με τον κατηγορούμενο. «Έστειλε το μήνυμα το πρωί της Πέμπτης, 10:30….11; Κάπου εκεί…Δεν θυμάμαι ακριβώς. Γνώριζε ότι είχα ένα θέμα με την υγεία μου και απλά μου έγραψε "τι κάνεις καμάρι μου; πως είσαι; Κάτι τέτοιο…Ένα απλό μήνυμα. Δεν του απάντησα τίποτα…"». Μιλούσαμε μια φορά τον χρόνο και δεν βρισκόμασταν γιατί εγώ έμενα αλλού. Μου είχε πει ότι ήταν πεσμένη η δουλειά του και είχε πρόβλημα. Τον Μπάμπη δεν τον γνώριζα», είπε η γυναίκα. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyp26rwkn735)

Στο στόχαστρο των ερευνών βρίσκεται και το δεύτερο κινητό του κρεοπώλη. Αυτό που είχε πάνω του τη νύχτα της δολοφονίας. Το κινητό είναι στο όνομα φιλικού του προσώπου, το οποίο φέρεται να είναι μέλος μίας παρέας κυνηγών εκτός του Μεσολογγίου και δεν έχει κληθεί για κατάθεση από τις Αρχές, ώστε να δώσει απαντήσεις γιατί το κινητό τηλέφωνο με τα δικά του στοιχεία ήταν στα χέρια του κατηγορούμενου.

Δολοφονία Μπάμπη Κούτσικου: Τι «φωνάζει» ο τόπος του εγκλήματος

Ο Μπάμπης Κούτσικος εντοπίστηκε, μετά από 18 ημέρες, από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο σε βαλτώδες σημείο και καλυμμένη με πολλές καλαμιές, στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου. Ο 31χρονος βρέθηκε πυροβολημένος, με τα ρούχα που φορούσε εκείνο το βράδυ. «Ήταν πεσμένος μπρούμυτα ανάμεσα στις καλαμιές. Ο σκύλος τον βρήκε από την έντονη μυρωδιά που υπήρχε. Εγώ θεωρώ ότι όποιος το έκανε δύσκολα να το έκανε μόνος του σε αυτό το σημείο», σημειώνει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας, Χρήστος Τέγας και προσθέτει: «Εδώ μεταφέρθηκε γιατί δεν υπήρξε πουθενά ούτε μια κηλίδα αίμα».

Σχετικά με την καραμπίνα και το κινητό του Μπάμπη Κούτσικου, ο κ. Τέγας σημειώνει ότι «θα μπορούσε ο κρεοπώλης να τα έχει πετάξει σε διάφορα σημεία είτε στη λιμνοθάλασσα, είτε σε κάποιο άλλο αυλάκι είτε και μέσα στην πόλη του Μεσολογγίου. Θεωρώ όμως ότι σύντομα θα ανοίξει το στόμα του και θα πει στους αστυνομικούς όλα όσα χρειάζονται για να λυθεί το πρόβλημα».

Διαβάστε επίσης »»» Γ. Τσούκαλης για Μεσολόγγι: Το κινητό του Μπάμπη ήταν ανοιχτό για να ακούγεται η συνομιλία με τον κρεοπώλη

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ