Ελλαδα

Γ. Τσούκαλης για Μεσολόγγι: Το κινητό του Μπάμπη ήταν ανοιχτό για να ακούγεται η συνομιλία με τον κρεοπώλη

«Υπάρχει κι ένα άτομο το οποίο είναι μέσα στον πυρήνα της παρέας, το οποίο δεν έχει καταθέσει ακόμη» ανέφερε

62224-137655.jpg
Newsroom
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γ. Τσούκαλης για Μεσολόγγι: Το κινητό του Μπάμπη ήταν ανοιχτό για να ακούγεται η συνομιλία με τον κρεοπώλη
© EUROKINISSI

Μεσολόγγι: Το κινητό του Μπάμπη ήταν ανοιχτό σε εφαρμογή - «Υπάρχει κι ένα άτομο το οποίο είναι μέσα στον πυρήνα της παρέας, το οποίο δεν έχει καταθέσει ακόμη» ανέφερε

Ξετυλίγεται το κουβάρι της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι καθώς όσο περνάνε οι ώρες συγκεντρώνονται τα κομμάτια του παζλ για το πως έδρασε ο 51χρονος κρεοπώλης. Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή NewsRoom και σημείωσε ότι ήδηυπάρχει η σορός, η οποία μπορεί να «μιλήσει» ενώ έκανε αναφορά και σε τρίτο άτομο άκουγε τη συνομιλία που πρέπει να είναι ατομο εμπιστοσύνης του Μπάμπη.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cynqb5r1l281)

Μεσολόγγι: Οι δηλώσεις του Γιώργου Τσόυκαλη 

«Εάν βρεθεί και το όπλο και το τηλέφωνο επίσης θα είναι πολύ σημαντικά. Και βέβαια έχουμε και κάτι πολύ σημαντικό. Εδώ επιβεβαιωνόμαστε όσοι λέμε από την πρώτη μέρα ότι ο Μπάμπης παγιδεύτηκε. Γιατί έχει αποδειχθεί από την άρση του απορρήτου ότι το τηλέφωνο του Μπάμπη κατά τη διάρκεια της διαδρομής που ήταν μαζί με τον φερόμενο ως δράστη που είναι έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού, ήταν σε συνεδρία, ήταν ανοιχτή η γραμμή σε κάποια εφαρμογή.

Αυτό σημαίνει ότι ο Μπάμπης το είχε ανοιχτό για να ακούει κάποιος χωρίς να το αντιληφθεί ο κρεοπώλης, ο οποίος όταν ρωτήθηκε από τον ανακριτή και από τις διωκτικές αρχές αν είχε το τηλέφωνό ο Μπάμπης, είπε “δεν ξέρω, δεν το είδα”. Που σημαίνει ότι η συνεδρία την οποίαν είχε ο Μπάμπης δεν ήταν για να μιλάει ο Μπάμπης, απλώς το είχε ανοιχτό για να ακούγεται η συνομιλί» τόνισε», ο κ.Τσούκαλης.

Όσον αφορά στο τρίτο άτομο, το οποίο ήταν σε αυτή τη συνομιλία, ο κ. Τσούκαλης είπε: «Υπάρχει κι ένα άτομο το οποίο είναι μέσα στον πυρήνα της παρέας, το οποίο δεν έχει καταθέσει ακόμη. Ενδεχομένως να είναι αυτό, ενδεχομένως και κάποιο άλλο. Πάντως, αν ήταν έτσι ανοιχτή η γραμμή του Μπάμπη με κάποια εφαρμογή, το άτομο αυτό θα πρέπει να είναι άτομο εμπιστοσύνης του Μπάμπη».

Ο ιδιωτικός ερευνητής κατέληξε λέγοντας πως θα μπορέσουν να υπάρξουν στοιχεία DNA στη περιοχή που θα παραπέμπουν σε δράστη ή δράστες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ