Ελλαδα

Ίχνη για τον τρόπο δολοφονίας του Μπάμπη είδε στη σορό ο ιατροδικαστής

Όλα τα στοιχεία της υπόθεσης του Μεσολογγίου

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ίχνη για τον τρόπο δολοφονίας του Μπάμπη είδε στη σορό ο ιατροδικαστής
Φωτογραφία Αρχείου © ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Μεσολόγγι: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Μπάμπη - Όλα τα στοιχεία της υπόθεσης του Μεσολογγίου

Ίχνη που παραπέμπουν σε τουλάχιστον έναν πυροβολισμό εντόπισε ο ιατροδικαστής που εξέτασε μακροσκοπικά τη σορό του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι. Το στοιχείο αυτό «δείχνει» δολοφονία πιθανώς με πυροβόλο όπλο, ωστόσο αυτό είναι κάτι που θα πει με σιγουριά ο ιατροδικαστής το πρωί της Τρίτης (23/1) στη διάρκεια της νεκροτομής που θα πραγματοποιήσει στη σορό.

Η σορός του Μπάμπη βρέθηκε κοντά σε καλαμιές, σε ένα χαντάκι,  νωρίς το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα βρέθηκε μπρούμητα και βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη. Μάλιστα, φαίνεται ότι ήταν δεμένος με μια μεγάλη πέτρα, προφανώς για να παραμείνει στον βυθό της θάλασσας.

Το σώμα εμφανίζει ίχνη τυμπανισμού και σύμφωνα με μια επιτόπια εξέταση από τον ιατροδικαστή Πάτρας Ανδρέα Γκότση, πιθανόν να έχει δεχθεί πυροβολισμούς.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cylf5hu52ibl)

Η σορός του 31χρονου, ήταν καλυμμένη με λάσπη και φερτά υλικά και το σημείο όπου εντοπίστηκε, ήταν πολύ κοντά στο σημείο όπου χθες, ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος είχε δώσει σήμα στον χειριστή του πως κάτι εντόπισε.

Για τις αρχές, είναι ξεκάθαρο πως στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός, δεν γίνεται να την μετέφερε και να την «πόντισε» στο νερό ένα άτομο μόνο του.

Η σορός εντοπίστηκε στο νερό, στην περιοχή «Ευαγγελίστρια», λίγο μετά το παρατηρητήριο πουλιών, εκεί όπου χθες ο σκύλος που είχε έρθει από την Αθήνα, είχε πιάσει «μυρωδιά» αλλά εξαιτίας των ισχυρών ανέμων, δεν μπορούσε να γίνει περαιτέρω έλεγχος.

Κατά τις πληροφορίες που μετέφερε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο 31χρονος αναγνωρίστηκε από τα ρούχα του.

Προφυλακιστέος ο κατηγορούμενος στο Μεσολόγγι 

Πέντε λεπτά πριν τις επτά το απόγευμα έφυγε από τα δικαστήρια Μεσολογγίου ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου.

Ο κατηγορούμενος απολογείτο από τις 12 το μεσημέρι ενώπιον της ανακρίτριας Μεσολογγίου. Νωρίς το απόγευμα όμως, όταν και είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία της απολογίας και ήταν έτοιμος να φύγει εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη, με αποτέλεσμα η ανακρίτρια να τον καλέσει εκ νέου τον κατηγορούμενο, αφού έκρινε πως το σημείο όπου βρέθηκε η σορός, η οποία ήταν δεμένη με πέτρα, ήταν αδύνατο να είχε γίνει από ένα άτομο.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyler0whb8lt)

Στην συμπληρωματική διαδικασία, η ανακρίτρια τον ρώτησε για τον συνεργό του, χωρίς προς το παρόν, να έχει γίνει γνωστό εάν ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε τη δολοφονία ή εάν μίλησε για τον φερόμενο συνεργό του.

Την στιγμή της αποχώρησης, οι συγγενείς και οι φίλοι του Μπάμπη, ξέσπασαν φωνάζοντας κατά του φερόμενου ως δολοφόνου.

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρεται ο κατηγορούμενος 

Στις φυλακές Κορυδαλλού αναμένεται να μεταφερθεί την Τρίτη το πρωί ο 51χρονος κρεοπώλης, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του Μπάμπη.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyldk9cjn88h)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ