Ελλαδα

Μεσολόγγι: Στον εισαγγελέα ο κρεοπώλης για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη - 4 ακόμη προσαγωγές

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του νεαρού κυνηγού

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μεσολόγγι: Στον εισαγγελέα ο κρεοπώλης για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη - 4 ακόμη προσαγωγές
Μεσολόγγι: «Το αδίκημα έχει τελεστεί από διάφορους δράστες» αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας © Facebook

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Συνελήφθη ο 50χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη - Ακόμη 4 προσαγωγές για την υπόθεση.

Στο δικαστικό μέγαρο Μεσολογγίου οδηγήθηκε δύο λεπτά μετά τις δύο το μεσημέρι ο επιχειρηματίας που κατηγορείται για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου.

Πρόκειται για τον 51χρονο κρεοπώλη, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο σε βάρος του Μπάμπη.

Ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Ιάκωβο Μπαλτά, θα ζητήσει προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του, την οποία θα παρουσιάσει ενώπιον του ανακριτή Μεσολογγίου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyhtljmh9l0p)

Μεσολόγγι: Τέσσερις ακόμη προσαγωγές

Σε τέσσερις ακόμη προσαγωγές προχώρησε η ΕΛΑΣ για εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι.

Πρόκειται για δύο άνδρες και δύο γυναίκες, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Εξαφάνιση 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι: Συνελήφθη ο κρεοπώλης

Στη σύλληψη του 50χρονου κρεοπώλη προχώρησαν πριν από λίγη ώρα οι αστυνομικές αρχές του Μεσολογγίου για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου. Η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος του 50χρονου βασικού υπόπτου, με βάση την προανάκριση που έχει διενεργηθεί. 

Ο κρεοπώλης είχε κληθεί από το βράδυ της Τετάρτης (17.1) για συμπληρωματική κατάθεση, αφού από τις πρώτες ημέρες της εξαφάνισης είχε πέσει σε σειρά αντιφάσεων, περιγράφοντας στις αρχές τις κινήσεις του κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον 31χρονο, αλλά και για το τι έπραξε μετά. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ