Ελλαδα

Τρεις οι μάρτυρες - «κλειδί» για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι

«Δεν θα το έκανε ποτέ αυτό στη μητέρα μας» δηλώνει η αδελφή του

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος εξαφανίστηκε στις 4 Ιανουαρίου 2024 και από τότε οι έρευνες των αρχών παραμένουν άκαρπες
Μεσολόγγι: Στην Αστυνομία για νέα κατάθεση ο επιχειρηματίας που ερευνάται για την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου © Facebook

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Οι τρεις μάρτυρες που θεωρούνται «κλειδί» για την υπόθεση και η δήλωση της αδελφής του

«Κόκκινο» χτυπά η αγωνία για την τύχη του 31χρονου Μπάμπη, του νεαρού άνδρα που χάθηκε στις 4 Ιανουαρίου στο Μεσολόγγι. Οι έρευνες συνεχίζονται σήμερα για 11η ημέρα, με τη συμμετοχή δυτών, εκπαιδευμένων σκυλιών και χειριστών drone. Στο μικροσκόπιο των αρχών φαίνεται ότι βρίσκονται οι μαρτυρίες τριών προσώπων για την υπόθεση, ενώ το κινητό τηλέφωνο του 50χρονος κρεοπώλη βρίσκεται στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ..

O 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος παραμένει αγνοούμενος - Συνεχίζονται οι έρευνες στο Μεσολόγγι
O 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος παραμένει αγνοούμενος - Συνεχίζονται οι έρευνες στο Μεσολόγγι © Facebook

Οι έρευνες για τον 31χρονο Μπάμπη εστιάζονται στην περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο. Πρόκειται για μία περιοχή με βάλτους και φωτοβολταϊκό πάρκο. Από εκεί, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το αυτοκίνητο του κρεοπώλη μετά την εξαφάνιση του νεαρού. Τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του αγνοούμενου υποστηρίζει ότι ο κρεοπώλης χρειάστηκε πάνω από μία ώρα για να διανύσει μια διαδρομή επτά λεπτών. Ακόμα, ο 50χρονος ισχυρίστηκε ότι ο Μπάμπης του είπε ότι θα πάει για κυνήγι, ωστόσο, ο 31χρονος δεν ήταν ντυμένος κατάλληλα. Ο 50χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ξέχασε το κινητό του στο σπίτι, αλλά - όπως διαπιστώθηκε - έχει σβήσει την έντονη μεταξύ τους συνομιλία. «Ο άνθρωπος που είναι στο κάδρο έχει πάρει διαζύγιο από την αλήθεια», σημείωσε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyf2psvvs1s1)

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Κομβικής σημασίας τρεις μαρτυρίες

Μιλώντας στο Mega ο κ. Τσούκαλης σημείωσε πως κομβικής σημασίας είναι «οι μαρτυρίες τριών ατόμων που βρέθηκαν μαζί με τον άνθρωπο που είναι στο κάδρο κατά τη διάρκεια της προσωρινής του κράτησης και συνομίλησαν μαζί του. Αναμένεται να ανακτηθούν περισσότερα στοιχεία από το κινητό του». 

Σύμφωνα με τις έρευνες των Αρχών, υπάρχει ένα πρόσωπο - «μυστήριο», το οποίο είχε επαφή με τον κρεοπώλη, γεγονός το οποίο προκύπτει από τα ψηφιακά ίχνη του 50χρονου. Όπως αναφέρει στο Μega, η αδερφή του αγνοούμενου, η οικογένεια περιμένει να μάθει εάν όντως υπάρχει τρίτο άτομο που θα μπορούσε να δώσει λύση στον άλυτο γρίφο της εξαφάνισης.
«Θέλουμε να βρεθεί ο αδερφός μου. Από εκεί και πέρα όποιος το έκανε, τι και πώς, δεν με απασχολεί. Αυτό θα το δει η δικαιοσύνη και όποιος πρέπει. Το θέμα μας είναι να βρεθεί ο αδερφός μου. Ο αδερφός μου δεν θα εξαφανιζόταν ποτέ από τη μητέρα μου, δεν θα της το έκανε ποτέ», ανέφερε η αδελφή του αγνοούμενου. 

Η αδερφή του Μπάμπη δήλωσε, πως προσπαθεί να μάθει τι συνέβη στον αδερφό της. «Θέλω να έρθει η στιγμή που θα πάρω όλες τις καταθέσεις και τα στοιχεία στα χέρια μου. Θέλω να δω τι έχει ειπωθεί, γιατί είμαστε μικρή κοινωνία», είπε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyf0ln98mfmp)

Διαβάστε περισσότερα »»» Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ