Ελλαδα

Μεσολόγγι: Eντοπίστηκαν συνομιλίες του αγνοούμενου Μπάμπη Κούτσικου με τον επιχειρηματία

Και άλλο κλιμάκιο της Ασφάλειας θα βρεθεί στην περιοχή για τη βοήθεια στις έρευνες

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος παραμένει αγνοούμενος - Συνεχίζονται οι έρευνες στο Μεσολόγγι
O 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος παραμένει αγνοούμενος - Συνεχίζονται οι έρευνες στο Μεσολόγγι © Facebook

Μεσολόγγι: Το νέο στοιχείο τρεις ώρες μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου - Και άλλο κλιμάκιο της Ασφάλειας θα βρεθεί στην περιοχή για τη βοήθεια στις έρευνες

Δίχως αποτέλεσμα ολοκληρώθηκαν και σήμερα, οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μπάμπη Κούτσικου, ο οποίος αγνοείται εδώ και μια εβδομάδα όταν, υποτίθεται, πως πήγε για κυνήγι με έναν φίλο του. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο άνθρωπος που τον είδε για τελευταία φορά και τον μετέφερε στο υποτιθέμενο σημείο συνάντησης, έναν κόμβο έξω από το Μεσολόγγι που οδηγεί τα παλαιά ΤΕΙ.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyc31t6460ep)

Άλλο κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής θα βρεθεί το πρωί της Παρασκευής στο Μεσολόγγι

Κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών βρίσκεται από σήμερα, Πέμπτη, στο Μεσολόγγι προκειμένου να δώσει νέες κατευθύνσεις στις έρευνες που δείχνουν να έχουν βρεθεί σε τέλμα. Οι έμπειροι αστυνομικοί, έπειτα από εντολή της ηγεσίας της αστυνομίας, βρέθηκαν στο Μεσολόγγι και συντονίζουν τις έρευνες. Παράλληλα άλλο κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής θα βρεθεί το πρωί της Παρασκευής στο Μεσολόγγι, που θα ελέγξει με ειδικά μηχανήματα τις κινήσεις των κινητών τηλεφώνων του αγνοούμενου αλλά και του βασικού υπόπτου της εξαφάνισης, έναν 50χρονο επιχειρηματία της πόλης.

Το στοιχείο που προέκυψε σήμερα το πρωί κατά την διάρκεια των ερευνών, είναι πως επί τρεις ώρες, μετά την εξαφάνιση, παρέμεινε ανοικτό το κινητό τηλέφωνο του Μπάμπου Κούτσικου, σύμφωνα με την έρευνα στο «cloud» του λογαριασμού του τηλεφώνου του.

Εντοπίστηκαν συνομιλίες του αγνοούμενου με τον επιχειρηματία όπου ο 31χρονος ζητά από τον 50χρονο να του επιστρέψει τα 17.000 ευρώ

Επίσης, εντοπίστηκαν συνομιλίες του αγνοούμενου με τον επιχειρηματία όπου ο 31χρονος ζητά από τον 50χρονο να του επιστρέψει τα 17.000 ευρώ που του χρωστά, χρήματα που του είχε δώσει τον τελευταίο καιρό, προκειμένου να τον βοηθήσει να αγοράσει προϊόντα για το μαγαζί αλλά και για αποπληρώσει κάποιες εκκρεμότητες προς το δημόσιο. Σε κάποια μηνύματα είναι εμφανής ο εκνευρισμός του Μπάμπη, με τον επιχειρηματία να του απαντά, σε γενικές γραμμές, σε έντονο τόνο πως θα του τα επιστρέψει.

Από την πρώτη στιγμή, οι συγγενείς του αγνοούμενου, η μητέρα και οι αδελφές του, ψάχνουν μαζί με τους αστυνομικούς ελπίζοντας σε ένα θαύμα, μιας και οι ημέρες έχουν περάσει και οι ελπίδες για να εντοπιστεί ζωντανός ο άνθρωπος τους, μειώνονται μέρα με την ημέρα.

Αστυνομικοί, λιμενικοί και πυροσβέστες, με τη συνδρομή drone και ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου της 6ης ΕΜΑΚ, συνέχιζαν τις έρευνες και σήμερα, δίχως όμως αποτέλεσμα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ