Ελλαδα

«Εμπλέκονται περισσότερα άτομα», υποστηρίζει ο πατέρας του 31χρονου που αγνοείται στο Μεσολόγγι

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια το αυτοκίνητο του 50χρονου

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κανένα ίχνος ζωής για τον 31χρονο Μπάμπη που εξαφανίστηκε στο Μεσολόγγι
Κανένα ίχνος ζωής για τον 31χρονο Μπάμπη που εξαφανίστηκε στο Μεσολόγγι © Facebook

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Συνεχίζονται οι έρευνες - Τι δηλώνει ο πατέρας του αγνοούμενο - Το χρονικό της υπόθεσης

Το θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου συνεχίζεται για 7η ημέρα. Οι αρχές, μαζί με συγγενείς του νεαρού άνδρα, συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του, χωρίς μέχρι αυτήν την ώρα να έχει υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα. Νέο βίντεο, που έχουν στα χέρια τους οι αρχές, δείχνει τον 50χρονο κρεοπώλη, τον τελευταίο άνθρωπο που είδε τον Μπάμπη στο Μεσολόγγι, να βρίσκεται σε σούπερ μάρκετ.

O 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος παραμένει αγνοούμενος - Συνεχίζονται οι έρευνες στο Μεσολόγγι
O 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος παραμένει αγνοούμενος - Συνεχίζονται οι έρευνες στο Μεσολόγγι © Facebook

Στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να μεταφέρθηκαν γάντια μιας χρήσης, τα οποία εντοπίστηκαν κοντά στο σημείο όπου ο 50χρονος φέρεται να άφησε τον νεαρό από τη μητέρα του 31χρονου που συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού της. Οι πρώτες εκτιμήσεις από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι δεν φαίνεται το εύρημα να συνδέεται με την υπόθεση. Από τις έρευνες στο αυτοκίνητο του 50χρονου δεν έχει εντοπιστεί - μέχρι στιγμής - αιματηρό γενετικό υλικό του 31χρονου αγνοούμενου. 

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι - Ο πατέρας του υποστηρίζει ότι εμπλέκονται περισσότερα άτομα

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο πατέρας του 31χρονου Μπάμπη, υποστήριξε ότι εμπλέκονται περισσότερα άτομα στην υπόθεση, την οποία χαρακτήρισε «επαγγελματική», και ζητά να γίνουν έρευνες και στην ορεινή Ναυπακτία.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyb9gk5kd7ch)

Το χρονικό της εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι

Τα ίχνη του 31χρονου Μπάμπη χάθηκαν στις 4 Ιανουαρίου, μετά τη συνάντησή του με τον 50χρονο κρεοπώλη. Αργά το απόγευμα της ημέρας, ο 50χρονος και ο Μπάμπης Κούτσικος είχαν μια συνομιλία διάρκειας μόλις 12 δευτερολέπτων, λίγο πριν ο 50χρονος πάρει τον 31χρονο από το σπίτι του.  Σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας, ο 50χρονος τηλεφώνησε στον 31χρονο για να του ζητήσει να κατεβεί από το σπίτι του και στη συνέχεια να κατευθυνθούν στο σημείο που ήθελαν να πάμε. Ο 50χρονος υποστήριξε ότι παρέλαβε τον 31χρονο από το σπίτι του, στην οδό Ναυπάκτου για να τον μεταφέρει κοντά στα ΤΕΙ, εκεί θα συναντούσε έναν άλλον φίλο του, με τον οποίον θα πήγαιναν για κυνήγι. Το παραπάνω τηλεφώνημα έγινε στις 20:30, την περασμένη Πέμπτη.

Ο 50χρονος υποστήριξε ότι έκανε στροφή και επέστρεψε στο σπίτι του, διανύοντας μία απόσταση περίπου 5 λεπτών. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει το αυτοκίνητο του 50χρονου να κινείται περίπου στις 22:00 κοντά στο σπίτι. Πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει ένα χρονικό κενό ανάμεσα στην κατάθεση του 50χρονου και στα στοιχεία. Επίσης, στις 21:41 έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας, ο 50χρονος να κατεβαίνει από το αυτοκίνητό του και να αγοράζει κάποια πράγματα. Όταν ο ίδιος ρωτήθηκε σχετικά μ’ αυτό απ’ τους αστυνομικούς, απάντησε πως θυμήθηκε να πάει κάνει τη σωματική του ανάγκη. Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αποδείχθηκε πως μετά το τηλεφώνημα των 12 δευτερολέπτων, ο 50χρονος είχε αφήσει το κινητό του τηλέφωνο στο σπίτι του. 

Ο 31χρονος ζει μόνιμα στην Ιταλία, αλλά βρέθηκε στην Ελλάδα για τις γιορτές. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyazbthoy2gh)

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έρευνες δεν περιορίζονται μόνο στο κινητό του 50χρονου, αλλά και στο smart watch και το κινητό που φορούσε ο 31χρονος. Το κινητό και το smart watch δεν έχουν βρεθεί, ωστόσο οι Αρχές προσπαθούν να αναζητήσουν στοιχεία που «ανεβαίνουν» αυτόματα στο ίντερνετ και αποθηκεύονται στο cloud για διάφορες εφαρμογές που καταγράφουν τις μετακινήσεις και δίνουν το στίγμα μας πάνω στον χάρτη.

Διαβάστε περισσότερα για την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ