Ελλαδα

Τι έδειξε η άρση απορρήτου στο κινητό του 50χρονου που είδε τελευταίος τον 31χρονο Μπάμπη

Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης του νεαρού στο Μεσολόγγι

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κανένα ίχνος ζωής για τον 31χρονο Μπάμπη που εξαφανίστηκε στο Μεσολόγγι
Κανένα ίχνος ζωής για τον 31χρονο Μπάμπη που εξαφανίστηκε στο Μεσολόγγι © Facebook

Μεσολόγγι - Εξαφάνιση 31χρονου: Άρση απορρήτου στο κινητό του 50χρονου - Το χρονικό της υπόθεσης

Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι. Οι έρευνες των Αρχών επικεντρώνονται στο κινητό τηλέφωνο του 50χρονου κρεοπώλη, ο οποίος φέρεται να είναι ο τελευταίος που είδε τον 31χρονο, που βρισκόταν στην Ελλάδα για τις γιορτές, αφού ζει μόνιμα στην Ιταλία. Σήμερα ο 50χρονος θα απολογηθεί για το μαχαίρι που βρέθηκε να έχει στην κατοχή του. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cya1hwk7tv49)

Από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψε ότι είχαν μια συνομιλία 12 δευτερολέπτων, αλλά και ότι ο 50χρονος άφησε το κινητό το σπίτι του, ενώ πήγε να παραλάβει τον 31χρονο για να τον μεταφέρει σε σημείο συνάντησης με φίλο του που θα πήγαιναν γα κυνήγι. Φέρεται να μετέφερε τον αγνοούμενο την περασμένη Παρασκευή σε απομονωμένο σημείο στην επαρχιακή οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Όπως αναφέρει στην κατάθεση του 50χρονου στην ΕΡΤ, υπάρχουν ασάφειες και κενά στην κατάθεσή του για τη χρονική αλληλουχία των γεγονότων και το δρομολόγιο που φέρεται να ακολούθησε. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cy9z91np8iyx)

Μεσολόγγι: Το χρονικό της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη

Ο 50χρονος θεωρείται ότι πήρε στις 20:20 το απόγευμα της προηγούμενης Πέμπτης τον νεαρό από το σπίτι του και τον άφησε 10 λεπτά αργότερα στη διασταύρωση των ΤΕΙ, στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Ωστόσο, επέστρεψε στο σπίτι του μία ώρα μετά, στις 21:30 το βράδυ, αν και πρόκειται για μία απόσταση μόλις 7 λεπτών. Όπως αναφέρει το Mega, το κενό αυτής της μιας ώρας, τον έβαλε στο μικροσκόπιο των αστυνομικών, που ερευνούν την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου.

Οι κάμερες έχουν πιάσει το όχημά του να κινείται προς το Μεσολόγγι και όχι προς τον Άγιο Θωμά, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται. Ο 50χρονος κρατείται από το Σάββατο (6.1) στο τμήμα Ασφαλείας του Μεσολογγίου, με την κατηγορία της οπλοκατοχής, καθώς μέσα στο μαύρο τζιπ του εντοπίστηκε ένα μαχαίρι. 

Ο 50χρονος  αρνείται ότι έχει την παραμικρή εμπλοκή στο θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη, ενώ ισχυρίζεται πως το μαχαίρι βρέθηκε στην κατοχή του λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας. Οι αρχές έχουν μεταφέρει το όχημά του στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών προκειμένου να γίνει ανάλυση στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.. Η συσκευή έχει μεταφερθεί στα εργαστήρια της Αστυνομίας για να ανακτηθούν δεδομένα, που έχουν διαγραφεί.

Κανένα ίχνος ζωής για τον 31χρονο Μπάμπη που εξαφανίστηκε στο Μεσολόγγι
Κανένα ίχνος ζωής για τον 31χρονο Μπάμπη που εξαφανίστηκε στο Μεσολόγγι © Facebook

Ο 50χρονος φέρεται να είχε πάρει δανεικά από τον 31χρονο Μπάμπη 

Ο 50χρονος κρεοπώλης φέρεται να χρωστάει αρκετά χρήματα στον 31χρονο. Συγγενείς του αγνοούμενου Μπάμπη σε δηλώσεις τους ανέφεραν ότι ο 50χρονος είχε δανειστεί 17.000 ευρώ και ο Μπάμπης φέρεται να είχε ενημερώσει τους δικούς του ανθρώπους ότι ήθελε να τα πάρει πίσω πριν το ταξίδι της επιστροφής για την Ιταλία, μετά το τέλος των εορτών. Από την πλευρά του, ο κρεοπώλης κάνει λόγο για δανεικά ύψους 7.000 ευρώ, τα οποία υποστηρίζει ότι τα επέστρεψε πριν τα Χριστούγεννα. 

Διαβάστε περισσότερα για το θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ