Ελλαδα

Πώς συνδέεται ο επιχειρηματίας με την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι

Οι αρχές θεωρούν πως βρίσκονται κοντά στη λύση της υπόθεσης

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου στο Μεσολόγγι
Φωτογραφία Αρχείου © (EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)

Μεσολόγγι - Εξαφάνιση 31χρονου: Οι αρχές θεωρούν πως βρίσκονται κοντά στη λύση της υπόθεσης

Έρευνες προς την περιοχή του Ευηνοχωρίου πραγματοποίησαν σήμερα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Μεσολογγίου και της Πάτρας, που ερευνούν την μυστηριώδη εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου. Του 31χρονου αγοριού, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης. Πέντε ημέρες οι συγγενείς του, περιμένουν να μάθουν τι έχει συμβεί, με τον βασικό ύποπτο, έναν 50χρονο επιχειρηματία να βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αρχών.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cya1hwk7tv49)

H σύνδεση του επιχειρηματία με την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι 

Πρόκειται για έναν γνωστό επιχειρηματία του Μεσολογγίου ο οποίος σύμφωνα με τους αστυνομικούς σχετίζεται με τον έναν τρόπο ή τον άλλο, με την εξαφάνιση του Μπάμπη. Για τους αστυνομικούς, η υπόθεση εκτός απροόπτου οδηγεί σε μια εγκληματική ενέργεια, χωρίς όμως να έχει εντοπιστεί αυτό το στοιχείο που θα επιβεβαιώνει τις εως τώρα εκτιμήσεις.

Κοντά στη λύση της υπόθεσης βρίσκονται οι αρχές

Ο επιχειρηματίας σήμερα είχε οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Μεσολογγίου όπου δικάστηκε για οπλοκατοχή. Για ένα μαχαίρι που είχε βρεθεί στην κατοχή του, μεγαλύτερο των επιτρεπόμενων διαστάσεων. Καταδικάστηκε σήμερα σε 4μηνη φυλάκιση με αναστολή. Ωστόσο μόλις προσπάθησε να φύγει, αφού πλέον είχε αφεθεί ελεύθερος, προσήχθη εκ νέου στην Ασφάλεια Μεσολογγίου όπου κλήθηκε για εξηγήσεις για κάποια ευρήματα των αρχών.

Λίγο πριν τις επτά το απόγευμα, ο 50χρονος επιχειρηματίας αφέθηκε ελεύθερος και για λόγους ασφαλείας, τέθηκε υπό διακριτική αστυνομική παρακολούθηση. Οι αρχές θεωρούν πως βρίσκονται κοντά στη λύση της υπόθεσης, εκτιμώντας πως ακόμη και αύριο, ίσως να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ