Ελλαδα

Μεσολόγγι: Βρέθηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη

Αναγνωρίστηκε από τα ρούχα - Επί τόπου μεταβαίνει ιατροδικαστής

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μεσολόγγι: Βρέθηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη
Φωτογραφία Αρχείου © EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Μεσολόγγι: Βρέθηκε η σορός του Μπάμπη - Στην περιοχή «Ευαγγελίστρια»

Αναγνωρίστηκε πριν λίγο η σορός που εντοπίστηκε νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα (22/1), στην ευρύτερη περιοχή της λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου, με το θρίλερ για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου να λαμβάνει τέλος.

Η σορός εντοπίστηκε στο νερό, στην περιοχή «Ευαγγελίστρια», λίγο μετά το παρατηρητήριο πουλιών, εκεί όπου χθες ο σκύλος που είχε έρθει από την Αθήνα, είχε πιάσει «μυρωδιά» αλλά εξαιτίας των ισχυρών ανέμων, δεν μπορούσε να γίνει περαιτέρω έλεγχος.

Σε λίγη ώρα στο σημείο θα βρεθεί ο ιατροδικαστής Πάτρας Ανδρέας Γκότσης ο οποίος θα προχωρήσει σε έναν επιτόπιο έλεγχο και η σορός στην συνέχεια θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας, προκειμένου αύριο, Τρίτη (23/1) να γίνει η νεκροτομή και να επιβεβαιωθεί, εάν αυτό είναι εφικτό, η αιτία θανάτου.

Κατά τις πληροφορίες που μετέφερε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο 31χρονος αναγνωρίστηκε από τα ρούχα του και η σορός βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη.

Ο κατηγορούμενος, ήταν εδώ και αρκετή ώρα να αναχωρήσει από το δικαστικό μέγαρο του Μεσολογγίου, όμως μετά από την εξέλιξη των ερευνών, κρίθηκε αναγκαίο να παραμείνει.

Ο χώρος όπου εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη, έχει αποκλειστεί από δυνάμεις της αστυνομίας και του λιμενικού, ενώ έχει απαγορευτεί η προσέγγιση, ακόμη και σε φιλικά ή συγγενικά πρόσωπα του 31χρονου Μπάμπη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ