Ελλαδα

«Βάζουμε γκολ για τον Διονύση»: Το βίντεο της εθνικής για το αγοράκι που πρέπει να χειρουργηθεί

Ισχυρό μήνυμα των ελλήνων παικτών - «Μας χρειάζεται όλους»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου: Στέλνει μήνυμα ευαισθητοποίησης για τον μικρό Διονύση από την Πάτρα μέσω βίντεο - Συγκέντρωση χρημάτων από τον ΠΣΑΠΠ.
Στο πλευρό του μικρού Διονύση Τσιάμη από την Πάτρα ο Φώτης Ιωαννίδης και οι συμπαίκτες του στην εθνική ποδοσφαίρου © YouTube

Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου: Στέλνει μήνυμα ευαισθητοποίησης για τον μικρό Διονύση από την Πάτρα μέσω βίντεο - Συγκέντρωση χρημάτων από τον ΠΣΑΠΠ.

Στο πλευρό του μικρού Διονύση Τσιάμη από την Πάτρα, που διαγνώστηκε με καρκίνο στο κεντρικό οπτικό νεύρου του ματιού του και πρέπει να μεταβεί άμεσα στη Γερμανία, σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στο Αννόβερο, για να υποβληθεί σε δύσκολη και δαπανηρή επέμβαση, στέκεται και η εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου.

Μέσα και από σχετικό βίντεό της, η εθνική τονίζει πως το παιδάκι «μας χρειάζεται όλους, ώστε να κερδίσει τον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής του».

»Την 8η και την 9η αγωνιστική της Super League θα παίξουμε για εκείνον και για κάθε γκολ που θα σημειώσουμε στα αθροιστικά 14 παιχνίδια της κατηγορίας, ο ΠΣΑΠΠ θα προσφέρει από 100 ευρώ στην οικογένεια τού μόλις 4,5 ετών αγοριού.

Σκόραρε και εσύ μαζί μας. Ο ερανικός λογαριασμός που έχει ανοιχθεί είναι: Eurobank, GR9102606720000960100440974 (μητέρα Βασιλική Μπετηχαβά)».

Υπενθυμίζεται ότι έχουν εξηγήσει οι γονείς του παιδιού, Νίκος και Βάσω, λόγω του υπέρογκου ύψους των εξόδων, που φτάνουν στις 155.000 ευρώ, θα χρειαστεί απαραίτητα η οικονομική ενίσχυση από κάθε ενδιαφερόμενο να συνδράμει, από Ελλάδα ή και από την ομογένεια, ώστε «να καταφέρουμε να σώσουμε το παιδί με τη βοήθεια όλων.

Οποιαδήποτε στοιχείο από τον ιατρικό φάκελο του παιδιού είναι στη διάθεσή σας. Το όνομα του παιδιού είναι Τσιάμης Διονύσιος».

Βάζουμε γκολ για τον Διονύση

Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο του πατέρα: Νίκος Τσιάμης 6949 729065.

Ο λογαριασμός της μητέρας του παιδιού Βασιλικής Μπετηχαβά είναι: Eurobank: GR9102606720000960100440974

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ