Ελλαδα

Ο μικρός Διονύσης χρειάζεται τη βοήθειά μας - Αναγκαίο να χειρουργηθεί άμεσα

Το αγοράκι από την Πάτρα πάσχει από καρκίνο - Στηρίζονται σε όλους μας οι ελπίδες θεραπείας του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάτρα: Έκκληση βοήθειας για τον μικρό Διονύση - Πάσχει από καρκίνο στο κεντρικό οπτικό νεύρο του ματιού - Απαραίτητο να χειρουργηθεί άμεσα στη Γερμανία.
Ένα τετράχρονο παιδί από την Πάτρα ζητά τη βοήθειά μας ώστε να καταπολεμήσει το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει © Unsplash+

Πάτρα: Έκκληση βοήθειας για τον μικρό Διονύση - Πάσχει από καρκίνο στο κεντρικό οπτικό νεύρο του ματιού - Απαραίτητο να χειρουργηθεί άμεσα στη Γερμανία.

Ένα παιδί ηλικίας 4,5 ετών από την Πάτρα ζητά βοήθεια ώστε να καταπολεμήσει το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Πρόκειται για τον μικρό Διονύση, ο οποίος πάσχει από καρκίνο στο κεντρικό οπτικό νεύρο.

Απαιτείται να χειρουργηθεί από παιδονευροχειρούργο άμεσα, έως τις 15 Οκτωβρίου 2023, σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στο Αννόβερο της Γερμανίας, ώστε να υπάρχουν ελπίδες θεραπείας του,

Δυστυχώς ωστόσο το κόστος για την επέμβαση και τη νοσηλεία του μικρού Διονύση είναι πολύ μεγάλο για την οικογένεια, που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά, καθώς απαιτούνται 155.000 ευρώ.

Για τον λόγο αυτό, η οικογένεια απευθύνεται σε όποιον μπορεί να συνδράμει, από Ελλάδα ή και από την ομογένεια, ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό και «να καταφέρουμε να σώσουμε το παιδί με τη βοήθεια όλων. Οποιαδήποτε στοιχείο από τον ιατρικό φάκελο του παιδιού είναι στη διάθεσή σας. Το όνομα του παιδιού είναι Τσιάμης Διονύσιος».

Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο του πατέρα: Νίκος Τσιάμης - 6949 729065.

Ο λογαριασμός της μητέρας του παιδιού Βασιλικής Μπετηχαβά είναι: Eurobank: GR9102606720000960100440974

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ