- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΟΑΚΑ: Η επανεξέταση της μελέτης θα κρίνει τον χρόνο επαναλειτουργίας του, λέει ο Βρούτσης
Σύμφωνα με τον υπουργό εκτιμάται ότι το ποδηλατοδρόμιο θα δοθεί στο κοινό νωρίτερα από το κεντρικό στάδιο.
Κανένα αθλητικό κέντρο δεν θα μπορεί εφεξής να λειτουργήσει στη χώρα μας εάν δεν έχει άδεια πυρασφάλειας και στατική άδεια, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση
Το χρονοδιάγραμμα επαναλειτουργίας του κεντρικού γηπέδου και του ποδηλατοδρομίου του ΟΑΚΑ αναμένεται να εξαρτηθούν από το πόρισμα επαναξιολόγησης του ΤΕΕ, όπως διευκρίνισε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης.
Ακόμη, ο κ. Βρούτσης σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ανέφερε ότι κανένα αθλητικό κέντρο δεν θα μπορεί εφεξής να λειτουργήσει στη χώρα μας εάν δεν έχει άδεια πυρασφάλειας και στατική άδεια.
Συγκεκριμένα, με αφορμή το μείζον ζήτημα που δημιουργήθηκε με τα στέγαστρα Καλατράβα στο ΟΑΚΑ ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού σημείωσε: «Την απόφαση όσον αφορά την αξιολόγηση που θα κάνει το ΤΕΕ και για το ποδηλατοδρόμιο και για το αθλητικό κέντρο του γηπέδου, και στην βάση αυτής της μελέτης που θα κάνουν θα μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα χρονοδιάγραμμα ενεργειών».
Πάντως, σύμφωνα με τα δεδομένα της πρώτης μελέτης του ΤΑΙΠΕΔ, εκτιμάται πως το ποδηλατοδρόμιο θα αποδοθεί στο κοινό νωρίτερα από το κεντρικό στάδιο.
«Το αθλητικό κέντρο θα επαναλειτουργήσει κανονικά όσος χρόνος και αν χρειαστεί, όση προσπάθεια και αν βάλουμε. Εξαίρεση αποτελεί το ποδηλατοδρόμιο για το οποίο έχω πάρει την εγγύηση του ΤΑΙΠΕΔ, ότι καθώς η μελέτη δείχνει διαφορετική αξιολόγηση στα ευρήματα, θα μπορούσε αυτό να κινηθεί πολύ πιο γρήγορα όσον αφορά την νέα μελέτη εφαρμογής και μέχρι το τέλος του '24 να έχει επαναλειτουργήσει» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός.
Κανένα αθλητικό κέντρο χωρίς άδεια πυρασφάλειας και στατικής επάρκειας
Με φόντο τα γεγονότα στο ΟΑΚΑ, ο κ. Βρούτσης ενημέρωσε πως με πρόσφατη υπουργική απόφαση «κανένα αθλητικό κέντρο δεν μπορεί να υπάρξει πλέον σε επίπεδο λειτουργίας στην πατρίδα μας, εάν δεν έχει δύο προϋποθέσεις: άδεια πυρασφάλειας και στατική άδεια» δήλωσε χαρακτηριστικά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σχετικά με το πρόστιμο ύψους 300 ευρώ που επιβλήθηκε την περασμένη Κυριακή
Κάλεσμα σε όλους τους designers για υποβολή προτάσεων
Επιχειρούν 52 πυροσβέστες και ένα αεροσκάφος
Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Όχημα κατέληξε σε χαντάκι
Δείτε τι έγινε το περασμένο Σάββατο με τον Μάκη στο Fuzz Club
Η φωτιά συνεχίζει να καίει, μήνυμα 112 στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
«Η μεγαλύτερη αστική απαλλοτρίωση στη χώρα - Πάμε και για ρεκόρ ταχύτητας και ποιότητας» λέει ο Δούκας
Καθώς και δύο ακόμα κατηγορουμένων
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Νέα υπόθεση απάτης στην περιοχή
Τι διεκδικούν οι εργαζόμενοι
Τους συνέλαβαν αστυνομικοί μετά από καταδίωξη
Μέχρι πότε θα διαρκέσει η φθινοπωρινή «εισβολή» από τα Βαλκάνια
Τι δήλωσε ο Έλληνας τραγουδιστής
Θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μαζί με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής αποστολής
Τι συμβαίνει με την ελληνική ακαδημαϊκή διασπορά
Η νέα εκδήλωση του κύκλου συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα» του περιοδικού The Books' Journal
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.