- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Κατασχέθηκαν πάνω από εννέα κιλά ηρωίνης στη Δυτική Αττική - Έξι συλλήψεις
Κρυφό εργαστήριο είχε το κύκλωμα λαθρεμπόρων
Συνελήφθησαν έξι άτομα για νόθευση και διακίνηση ηρωίνης στη Δυτική Αττική - Κατασχέθηκαν περισσότερα από εννέα κιλά ηρωίνης.
Κρυφό εργαστήριο νόθευσης ηρωίνης είχε κύκλωμα λαθρεμπόρων, το οποίο διακινούσε μεγάλες ποσότητες σε χρήστες κυρίως στη Δυτική Αττική και εξαρθρώθηκε από τη Δίωξη Ναρκωτικών Αττικής.
Χθες το απόγευμα, Κυριακή 30 Ιουλίου, συνελήφθησαν στον Ασπρόπυργο έξι μέλη του κυκλώματος, μεταξύ των οποίων και ένας 15χρονος, ενώ κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, περισσότερα από 9 κιλά ηρωίνης και 6,3 κιλά σκόνης για νόθευση.
Συλληφθέντες είναι δύο γυναίκες ελληνικής υπηκοότητας, ηλικίας 31 και 34 ετών, ο 15χρονος ημεδαπός και 3 αλλοδαποί, ηλικίας 19, 30 και 34 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν στο πλαίσιο δράσεων της Δίωξης Ναρκωτικών για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση τους στη διακίνηση ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής, κυρίως στις περιοχές του Ασπροπύργου, του Ζεφυρίου και των Αχαρνών.
Κύκλωμα ηρωίνης στη Δυτική Αττική: Τα ευρήματα των αρχών
Από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικία στην περιοχή του Ασπροπύργου, εντός της οποίας εντοπίστηκε και ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τη νόθευση και επανασυσκευασία της ηρωίνης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 9 κιλά και 374,5 γραμμ. ηρωίνης, 6 κιλά και 300 γραμμ. χημικής ουσίας κατάλληλης για τη νόθευση της ηρωίνης, το χρηματικό ποσό των 4.360 ευρώ, 2 αυτοκίνητα, 6 κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρικός αναδευτήρας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.