- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το πρώτο μήνυμα της Χριστίνας Σούζη μετά το σοβαρό τροχαίο
Πώς περιγράφει το συμβάν ο Βασίλης Κωνσταντίνου
Χριστίνα Σούζη: Το πρώτο μήνυμά της μέσα από το νοσοκομείο μετά το τροχαίο ατύχημα
Σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη, το απόγευμα της Τετάρτης.
Όπως έγινε γνωστό, κινούμενη με το όχημά της στη λεωφόρο Κηφισίας έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο ανατράπηκε. Η ίδια τραυματίστηκε αρκετά και χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, χωρίς να εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας της.
Λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Πέμπτης, η Χριστίνα Σούζη μέσω το προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, έστειλε το δικό της μήνυμα. «Δεν ξέρω πως, αλλά τη γλίτωσα φτηνά! Τόση αγάπη από όλους εσάς τους φίλους μου δεν τη φανταζόμουνα. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ κι εγώ. Περισσότερα μόλις βγω από το νοσοκομείο», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.
Σημειώνεται ότι η μετεωρολόγος εμφανίστηκε κανονικά στο δελτίο καιρού μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ωστόσο η παρουσίαση του καιρού ήταν μαγνητοσκοπημένη.
Ο Βασίλης Κωνσταντίνου περιγράφει το συμβάν
Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού Βασίλης Κωνσταντίνου ήταν ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου ατυχήματος της μετεωρολόγου Χριστίνας Σούζη και μάλιστα την απεγκλώβισε από το όχημά της, μαζί με άλλους περαστικούς
«Βρισκόμουν στο σημείο και βλέπω ένα αυτοκίνητο με τον ουρανό να σέρνεται, να περνάει δίπλα από μένα και να σταματάει σε ένα άλλο αυτοκίνητο που ήταν μπροστά από μένα. Ευτυχώς, ήμασταν σταματημένοι στα φανάρια του Παραδείσου. Τρέχω για να δω τι συμβαίνει. Βλέπω μία κυρία η οποία έτρεχε όλο της το πρόσωπο αίμα», είπε αρχικά στο Star.
«Προσπάθησα να της πω μια κουβέντα. Της είπα ''μη φοβάστε, δεν έχετε τίποτα, κάτι θα κάνουμε''. Τα είχα χάσει λίγο. Βλέπω την πόρτα που είναι μισάνοιχτη και λέω ότι μόνο από εκεί μπορούμε να τη βγάλουμε», περιέγραψε για τις πρώτες στιγμές του ατυχήματος ο παλαίμαχος άσος, ο οποίος μάλιστα δεν αναγνώρισε αμέσως ποια ήταν.
«Την αναγνώρισα μετά και της έκανα και χιούμορ. Προσπαθούσα να τη συνεφέρω, να δω μην έχει πανικοβληθεί».
Σε ερώτηση για το πώς έγινε το τροχαίο, απάντησε: «Δεν κατάλαβα πώς έγινε το τροχαίο, γιατί ήταν ακριβώς πίσω μου. Ούτε η ίδια κατάλαβε. Αυτό μου έλεγε. Μου λέει ''μπορείτε να μου πείτε πώς συνέβη αυτό;''» είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κωνσταντίνου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς σημειώθηκε η τραγωδία
Ασύλληπτο βίντεο από κάμερα ασφαλείας αποτυπώνει την ταχύτητα που εξαπλώνονται η πυρκαγιά
Η ανακοίνωση της Hellenic Train
Σε επιφυλακή παραμένει η Πυροσβεστική
Ανιχνεύτηκαν υψηλές συγκεντρώσεις THC και μη εγκεκριμένη CBD σε εισαγόμενο γλύκισμα
Στις πληγείσες περιοχές ο Ευάγγελος Τουρνάς
Δείτε το timelapse βίντεο
Δείτε τον χάρτη της ΓΓΠΠ
Καλύτερη η εικόνα - Σηκώθηκαν ξανά τα εναέρια μέσα
Τα ευρήματα που εντόπισαν οι πραγματογνώμονες
Δείτε τα αποτελέσματα της κλήρωσης
Αμετάβλητο το θερμό σκηνικό - Πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά
Έχουν την τιμητική τους και περιμένουν τις ευχές μας...
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.