- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Μαθητής - φαρσέρ απείλησε ότι θα μπει σε σχολείο με καλάσνικοφ
Συνελήφθη ο 16χρονος που έστειλε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Θεσσαλονίκη: Μαθητής λυκείου έκανε φάρσα απειλώντας ότι θα μπει σε σχολείο με καλάσνικοφ - Ο ανήλικος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα.
Μαθητής από τη Θεσσαλονίκη έστειλε μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε λύκειο των Αθηνών, απειλώντας ότι θα εισβάλει στο σχολικό συγκρότημα με καλάσνικοφ.
Κατόπιν ερευνών της αστυνομίας προέκυψε ότι ο αποστολέας του μηνύματος βρίσκεται στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για 16χρονο, μαθητή λυκείου, ο οποίος συνελήφθη.
Αρχικά υπέδειξε έναν συνομήλικο φίλο του από την Αθήνα ως αποστολέα τού ηλεκτρονικού μηνύματος, αλλά στη συνέχεια ομολόγησε κάνοντας λόγο για φάρσα.
Ο ανήλικος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης η οποία του απήγγειλε δίωξη και όρισε ρητή δικάσιμο στο αρμόδιο Δικαστήριο Ανηλίκων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.