Ελλαδα

Φωτιά σε πυλωτή πολυκατοικίας στα Σεπόλια - Στο νοσοκομείο 4 άτομα

Πληροφορίες για επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πυροσβέστες φορούν τη στολή τους και στέκονται πίσω από όχημα, έτοιμοι να επιχειρήσουν για την κατάσβεση φωτιάς
Πυροσβεστική - ΑΡΧΕΙΟ © EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σεπόλια: Φωτιά σε πυλωτή πολυκατοικίας - Κάηκαν οχήματα - Στο νοσοκομείο τέσσερα άτομα

Στις φλόγες παραδόθηκαν μηχανές και αυτοκίνητα σε πυλωτή πολυκατοικίας στα Σεπόλια, μετά από επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό. Η επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (4.4), όταν άγνωστοι πέταξαν αυτοσχέδιο μηχανισμό αποτελούμενο από εύφλεκτο υγρό στην πυλωτή της πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Επικελευστή Αποσ. Ασπρογέρακα.

Οι 15 πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο κατάφεραν και απομάκρυναν εννέα ενοίκους διαμερισμάτων. Από αυτούς, οι τέσσερις μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, αφού παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα. Μεταξύ τους, είναι και η μητέρα με το ανήλικο παιδί της. Όμως, όλοι τους, είναι καλά στην υγεία τους και υποβάλλονται στις απαραίτητες εξετάσεις, προτού τους δοθεί εξιτήριο.

Από την πυρκαγιά στην πολυκατοικία, κάηκαν ολοσχερώς τέσσερα αυτοκίνητα και δύο μοτοσικλέτες. Αρκετές ζημιές, προκλήθηκαν και στην εξωτερική τοιχοποιία της πολυκατοικίας, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας θα πραγματοποιηθεί και έλεγχος στατικότητας. Το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής, διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που έθεσαν σε κίνδυνο τις οικογένειες που διαμένουν στην πολυκατοικία.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-crnmwnqb09gp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ