- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ποινή φυλάκισης σε μητέρα στον Βόλο για αρπαγή των τριών παιδιών της από τον πατέρα τους
Δεν τα άφηνε να πηγαίνουν σχολείο
Βόλος: Ποινή φυλάκισης σε 40χρονη μητέρα για αρπαγή τριών ανήλικων παιδιών από τον πατέρα τους - Η θέση της στο δικαστήριο
Σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου 40χρονη μητέρα που είχε «αρπάξει» τα παιδιά της από τον πατέρα τους και δεν τα άφηνε να πηγαίνουν σχολείο με συνέπεια να χάσουν τη σχολική χρονιά.
Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η 40χρονη δεν επέστρεψε τις τρεις ανήλικες κόρες της, ως όφειλε, μετά τις γιορτές του 2019, στον πρώην σύζυγό της που ζει στη Ρόδο και κράτησε τα παιδιά στον Βόλο μέχρι τον Σεπτέμβριο. Η κατηγορούμενη εμφανίστηκε χωρίς συνήγορο υπεράσπισης και κατάθεσε στο Δικαστήριο, ότι τα ανήλικα κορίτσια της είπαν ότι ο πατέρα τους τις άφηνε όλη την ημέρα μόνες τους, φρόντιζαν μόνα τους τον εαυτό τους, έκλαιγαν και δεν ήθελαν να επιστρέψουν στον πατέρα τους. Στη συνέχεια, η γυναίκα είπε ότι κάποια στιγμή τα παιδιά το έσκασαν από το σπίτι, χωρίς να το γνωρίζει και γύρισαν σε εκείνον. Σήμερα τα κορίτσια είναι ηλικίας 18, 17 και 14 χρόνων, ζουν με τον πατέρα τους στην Ρόδο και η μητέρα τους έχει επικοινωνία μαζί τους μέσω instagram.
Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, το Δικαστήριο δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς της 40χρονης και την καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή. Την ίδια ώρα, ο 44χρονος πρώην σύζυγός της εκπροσωπήθηκε δια πληρεξουσίου συνηγόρου, ενώ η εισαγγελέας έδρας επέπληξε τη γυναίκα γιατί στέρησε από τα παιδιά της το δικαίωμα να πάνε στο σχολείο και να χάσουν μια χρονιά.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η γυναίκα με τον πρώην σύζυγό της έχουν τρεις κόρες και το χρονικό διάστημα από 7 Ιανουαρίου 2019 μέχρι 24 Σεπτεμβρίου 2019, με πρόθεση, όντας μητέρα τριών ανηλίκων παιδιών, που δεν είχαν συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας τους, τα αφαίρεσε από τον πατέρα τους, ο οποίος ζει στη Ρόδο και είχε την επιμέλειά τους με δικαστική απόφαση. Η γυναίκα πήρε τα τρία κορίτσια για τις γιορτές των Χριστουγέννων και δεν τα επέστρεψε όπως όριζε η δικαστική απόφαση, αλλά τα κράτησε στον Βόλο, με αποτέλεσμα τα παιδιά να μην πάνε στο σχολείο για έξι μήνες και να χάσουν την σχολική χρονιά. Επιπλέον, δεν άφηνε τον 44χρονο να επικοινωνήσει με τα παιδιά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η σωστή συμπεριφορά στη θάλασσα είναι πρωτίστως ζήτημα σεβασμού
Επιχειρούν πάνω από 60 πυροσβέστες με 15 οχήματα και δυνάμεις
Ιδιαίτερα ενισχυμένοι άνεμοι στην περιοχή και αύριο
Πού υποβάλλεται η αίτηση
Ποια είναι η κατάσταση στο νησί αυτή την ώρα
Οι ριπές των ανέμων ξεπερνούν ακόμη και τα 100 χιλιόμετρα την ώρα
Μάχη με τις φλόγες στην Κρήτη - Ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στο Ρέθυμνο
Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του εκτός της περιμέτρου της πυρκαγιάς
Μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά
Το πύρινο μέτωπο εκτείνεται σε απόσταση 20 χιλιομέτρων
Η απάντηση του διαχειριστή του πνευματικού έργου του συνθέτη μετά τις αντιδράσεις
Πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι - Το διάγραμμα του Meteo
Όσα έγιναν γνωστά μέχρι στιγμής
Δραματική προειδοποίηση του Αστεροσκοπείου μετά τον τραγικό χαμό δύο πυροσβεστών
Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
«Δεν υπάρχουν εναέρια μέσα, λόγω των ανέμων», λέει ο δήμαρχος της περιοχής
Παράλληλα μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στο Ρέθυμνο
Πρόκειται για τρεις άνδρες, ηλικίας 29, 32 και 52 ετών
«Έπεσαν ηρωικά στο βωμό του καθήκοντος» αναφέρει η ανακοίνωση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.