- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Σε κλίμα οδύνης το τρισάγιο για τα θύματα της τραγωδίας (εικόνες, βίντεο)
Ένα αναμμένο καντηλάκι για το αγαπημένο πρόσωπο που έφυγε τόσο άδοξα
Τραγωδία στα Τέμπη - Σύγκρουση τρένων - Εικόνες από το τρισάγιο για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος
Στα Τέμπη, στο σημείο που σημειώθηκε η φονική σύγκρουση τρένων, τελέστηκε τρισάγιο σήμερα Πέμπτη (9/3) στη μνήμη των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας.
Σε κλίμα οδύνης, παρουσία συγγενών των νεκρών, το τρισάγιο τελέστηκε από τον Ιερώνυμο Λαρίσης και Τυρνάβου.
Στο σημείο βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, ο δήμαρχος Λάρισας και άλλοι τοπικοί φορείς. Παρόντες ήταν και διασώστες, οι οποίοι βοήθησαν επιβάτες μετά τη σύγκρουση στη Λάρισα και συμμετείχαν στη συνέχεια στην επιχείρηση για την ανάσυρση των σορών από τα διαλυμένα βαγόνια της αμαξοστοιχίας Intercity που είχε προορισμό τη Θεσσαλονίκη και συγκρούστηκε με το εμπορικό τρένο.
Εικόνες από το τρισάγιο για την τραγωδία στα Τέμπη
Ανθοδέσμες στα συρμάτινα κιγκλιδώματα, μια φωτογραφία θύματος ακουμπισμένη στο χώμα, ένα αναμμένο καντηλάκι για το αγαπημένο πρόσωπο που έφυγε τόσο άδοξα και τόσο ξαφνικά.
Εικόνες θλίψης και πόνου στο τρισάγιο για την τραγωδία στα Τέμπη, με ένα αβάσταχτο «γιατί» στην ατμόσφαιρα στο σημείο όπου κόπηκε το νήμα της ζωής 57 ανθρώπων, όταν σημειώθηκε η φονική σύγκρουση τρένων στη Λάρισα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.