Ελλαδα

Η συγκλονιστική φωτογραφία με τον άνδρα της ΕΜΑΚ στα Τέμπη

Ποιος είναι ο πυροσβέστης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άνδρας της ΕΜΑΚ στα Τέμπη μετά τη σύγκρουση τρένων
Άνδρας της ΕΜΑΚ στα Τέμπη μετά τη σύγκρουση τρένων | Πηγή ΦΩΤΟ: Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club

Τέμπη - Σύγκρουση τρένων - Ο άνδρας της ΕΜΑΚ μπροστά στα συντρίμμια του τρένου - Η συγκλονιστική φωτογραφία

Η φωτογραφία του στα Τέμπη να λυγίζει κατά τη διάρκεια της έρευνας μετά τη σύγκρουση τρένων δεν σταματά να κάνει τον γύρο του διαδικτύου και να συγκινεί.

Ο άνδρας της ΕΜΑΚ έχει γονατίσει μπροστά στην ανείπωτη τραγωδία.

Πρόκειται για τον Ιωάννη Παπαγιαννάκη, τον προπονητή της εφηβικής ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε από την επίσημη σελίδα του Α.Σ ΠΑΟΚ στο Facebook. «Η συγκλονιστική φωτογραφία του δικού μας, Ιωάννη Παπαγιαννάκη, προπονητή της εφηβικής ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, ο οποίος υπηρετεί στην ΕΜΑΚ. Μόνο περηφάνια για τον δικό μας “Ήρωα”» αναφέρει η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία με τον άνδρα της ΕΜΑΚ μετά τη σύγκρουση τρένων στη Λάρισα.

#PAOKfamily Η συγκλονιστική φωτογραφία του δικού μας, Ιωάννη Παπαγιαννάκη, προπονητή της εφηβικής ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ,...

Posted by Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club on Thursday, March 2, 2023

Στους 57 οι νεκροί από την τραγωδία στα Τέμπη - Το μεσημέρι ολοκληρώνονται οι έρευνες

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, σε 57 ανέρχονται οι επιβεβαιωμένοι νεκροί που έχουν ανασυρθεί μέχρι στιγμής από τα συντρίμμια της επιβατικής αμαξοστοιχίας, η οποία συγκρούστηκε με την εμπορική, αργά το βράδυ της Τρίτης (28/2), στην περιοχή Ευαγγελισμός, κοντά στα Τέμπη.

Όπως έγινε γνωστό, μέχρι σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να ολοκληρωθεί η επιχείρηση έρευνας στα συντρίμμια του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στη Λάρισα.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, και συγκεκριμένα 35 πυροσβέστες, παραμένουν στο σημείο για την τελευταία έρευνα στα συντρίμμια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ