- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας
Πού αλλού καταγράφονται προβλήματα
Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας - Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο κέντρο - Στο «κόκκινο» Κηφισός και Β. Σοφίας
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στους δρόμος της Αθήνας, που είχαν κλείσει νωρίτερα λόγω της πορείας διαμαρτυρίας, που έκαναν από τα γραφεία της Hellenic Train στη λεωφόρο Συγγρού προς τη Βουλή τα εργατικά συνδικάτα της Αττικής, φοιτητικοί σύλλογοι και άλλοι μαζικοί φορείς, για την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.
Την ίδια ώρα, παραμένει αυξημένη η κίνηση στους κεντρικούς δρόμους του λεκανοπεδίου με τα περισσότερα προβλήματα να εντοπίζονται στα δύο ρεύματα του Κηφισού, στη Βασιλίσσης Σοφίας και στην κάθοδο της Κηφισίας.
Νωρίτερα, ξέσπασαν επεισόδια σε συνέχεια της πορείας για την τραγωδία στα Τέμπη προς τον σταθμό Λαρίσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα νεαρών άρχισε να πετά φωτοβολίδες και να καίει κάδους.
Η αστυνομία, με τη σειρά της, απάντησε με χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης. Οι συγκεντρωμένοι κρατούσαν ένα πανό το οποίο έγραφε: «Οι νεκροί μας θυσία για το κέρδος. Δεν είναι λάθος, είναι έγκλημα».
Ένταση υπήρξε και στη Θεσσαλονίκη σε ανάλογη πορεία για το δυστύχημα στα Τέμπη. Πιο συγκεκριμένα, η πορεία ξεκίνησε από την Καμάρα και έφτασε λίγο πριν από τον νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό, όπου άτομα πέταξαν πυρσούς προς τις αστυνομικές δυνάμεις, στην οδό Μιχαήλ Καλού, οι οποίες απάντησαν με τη χρήση δακρυγόνων.
Στη συνέχεια και ενώ η πορεία επέστρεφε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ομάδα ατόμων πέταξαν πυρσούς και πέτρες προς το Τμήμα Ασφαλείας, στην οδό Δωδεκανήσου. Και στις δύο περιπτώσεις η ένταση εκτονώθηκε γρήγορα, ενώ δεν υπήρξαν προσαγωγές. Η πορεία κατέληξε στο άγαλμα του Βενιζέλου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Αναλυτική πρόγνωση για όλη την Ελλάδα από το meteo και την ΕΜΥ
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Κατά τη διάρκεια του δρομολογίου από τον Πειραιά προς Χίο και Λέσβο
Βελτιώνεται το σκηνικό - O υδράργυρος θα αγγίξει τους 28 βαθμούς στα ηπειρωτικά
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τα μέτρα προληπτικής πυροπροστασίας
Η ιστορία ενός σταθμού που όλοι περιμένουν να μεταφερθεί, αλλά που εξακολουθεί να μένει εκεί όπου τον ξέρουν όλοι
Χιλιάδες μαθητές διεκδικούν μια θέση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διαδικασία
Αναλυτικά οι τροποποιήσεις στις Γραμμές 6 και 7 έως τις 30 Απριλίου
Αστάθεια σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - Φυσιολογικές θερμοκρασίες στην υπόλοιπη Ελλάδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.