- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Εντός της ημέρας η απόφαση για το άνοιγμα των σχολείων
Τι δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης
Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Το απόγευμα η απόφαση για τα σχολεία - Οι δηλώσεις του περιφερειάρχη Αττικής
Μέσα στην ημέρα αναμένονται οι αποφάσεις για το πώς και εάν θα λειτουργήσουν αύριο, Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023, τα σχολεία στην Αττική.
Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, το μεσημέρι της Κυριακής έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τους δημάρχους όπου εκτός από τα όποια προβλήματα υπάρξουν από την κακοκαιρία, θα συζητηθεί και το ζήτημα των σχολείων.
«Θα συζητήσουμε για το θέμα και στις 14:30 θα γνωρίζουμε για το τι θα γίνει με τα σχολεία, ενώ θα υπάρξει και ανακοίνωση», είπε ο κ. Πατούλης μιλώντας στην ΕΡΤ.
«Η αλήθεια είναι ότι στα νότια και προς τον Πειραιά δεν φαίνεται να υπάρχει ένταση των φαινομένων. Όλα αυτά θα εκτιμηθούν», πρόσθεσε.
Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Πατούλης απηύθυνε έκκλησή στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους. «Να είμαστε προσεκτικοί, να έχουμε αλυσίδες στο αυτοκίνητο αλλά να ξέρουμε και να τις φοράμε . Από την άλλη πλευρά, αν δεν υπάρχει λόγος να μετακινηθούμε την ώρα του φαινομένου, να το αποφύγουμε», τόνισε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Η εξήγηση Κολυδά για τη λειτουργία των φρεατίων εν μέσω βροχοπτώσεων
Έντονα φαινόμενα σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.