- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Παραμυθιά: Τεράστιες ζημιές από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου - Εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ για την ηλεκτροδότηση
Μάχη με τον χρόνο δίνουν υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ για να αποκαταστήσουν τις καταστροφές που προκάλεσε στο δίκτυο ηλεκτροδότησης ο ανεμοστρόβιλος που έπληξε την Παραμυθιά Θεσπρωτίας αργά το βράδυ της Πέμπτης.
Στις αποκλειστικές φωτογραφίες που σας παρουσιάζει η Athens Voice είναι εμφανείς οι ζημιές που άφησε πίσω του ο ανεμοστρόβιλος.
Κατεστραμμένες στέγες, στύλοι της ΔΕΗ πεσμένοι στους δρόμους, οικιακές συσκευές που βρέθηκαν σε χωράφια, κεραίες και κεραμίδια είναι ορισμένες από τις καταστροφές.
Συνολικά εως τώρα έχουν καταγραφεί 40 σπίτια που υπέστησαν ζημιές στα χωριά Αγορά και Σκάνδαλο, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.
Από τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί υποστηρίζουν οι κάτοικοι της περιοχής που μέσα σε μισή ώρα, νόμισαν, όπως χαρακτηριστικά έλεγαν στους πυροσβέστες που έφτασαν στην περιοχή, «πως ήρθε η συντέλεια του κόσμου».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Βρέθηκε και δεύτερο πακέτο με 5 κιλά ναρκωτικών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο από την απελευθέρωσή του
Καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον των δικαστικών Αρχών
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Το χρονικό της τραγωδίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Η πρόγνωση του Μeteo
Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Ανατράπηκε η απόφαση για το ελαφρυντικό έπειτα από αναίρεση στον Άρειο Πάγο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.