- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Απολογείται σήμερα ο 23χρονος για τη δολοφονία της 19χρονης συντρόφου του στον Πειραιά
Συγγενείς του θύματος έξω από το δικαστήριο
Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Η ώρα της απολογίας για τον 23χρονο - Η ομολογία του και το μήνυμα στο κινητό
Την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Πειραιά πέρασε λίγο πριν τις 11:00 το πρωί ο 23χρονος, ο οποίος κατηγορείται πώς δολοφόνησε τη 19χρονη σύντροφό του με μια σφαίρα στο σπίτι τους στον Πειραιά.
Ο κατηγορούμενος μόλις έφτασε στα δικαστήρια δέχθηκε επίθεση από συγγενείς και φίλους της 19χρονης, οι οποίοι προσπάθησαν να τον λιντσάρουν.
Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Το χρονικό του εγκλήματος
Το έγκλημα έγινε στην οδό Βάμβα 18 πριν από 5 ημέρες. Το ζευγάρι εργαζόταν σε διαφορετικά νυχτερινά κέντρα και σύμφωνα με την κατάθεση του 23χρονου, αφορμή για τη δολοφονία ήταν η αντιπαράθεση που ξέσπασε έπειτα από μήνυμα που είδε στο κινητό του η 23χρονη. Ένα μήνυμα από άλλη γυναίκα.
Ο κάθε ομολογίαν δολοφόνος, ο οποίος δηλώνει ουσιοεξαρτημένος, με ένα πιστόλι που είχε αγοράσει από σπείρα Ρουμάνων έναν χρόνο νωρίτερα, την πυροβόλησε μια φορά στο κεφάλι εξ επαφής. Στη συνέχεια έκρυψε το πιστόλι στον καταψύκτη πήγε στο σπίτι της αδερφής του, αποκάλυψε τι είχε συμβεί και τελικά παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα θέατρο Δημοτικού Θεάτρου.
Σήμερα ο κατηγορούμενος πρόκειται να απολογηθεί στον ανακριτή όπου θα προσπαθήσει να εξηγήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφόνησε τη σύντροφο του. Έξω από το δικαστικό Μέγαρο, συγκεντρώθηκαν μέλη πολιτικού φορέα που ζητούν να μπει ένα τέλος στις γυναικοκτονίες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.