- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Απανωτές ληστρικές επιθέσεις σε χωριό της Ηλείας - Ανησυχία στα Μακρίσια
Δυο συμβάντα μόνο τις τελευταίες ημέρες
Ξεφεύγει από κάθε έλεγχο η κατάσταση με τις ληστείες στην περιοχή των Μακρισίων - Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. για τις διαδοχικές επιθέσεις στο χωριό της Ηλείας.
Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί στην Ηλεία προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες των απανωτών ληστρικών επιθέσεων σε χωριό του νομού.
Στα Μακρίσια Ηλείας, χθες το βράδυ ένας κουκουλοφόρος μπήκε στο σπίτι όπου μένει μια τριμελής οικογένεια. Την ώρα της επίθεσης, απουσίαζε από το σπίτι ο σύζυγος, κάτι που προφανώς γνώριζε ο δράστης. Αφού απείλησε ότι θα κάνει κακό στην ίδια και το μόλις τριών ετών παιδί της, ζήτησε να του δώσει όσα χρήματα είχε στο σπίτι.
Η γυναίκα, την οποία έσπρωχνε με τα χέρια ο δράστης χωρίς ευτυχώς να της προκαλέσει σοβαρά τραύματα, τον οδήγησε σε ένα δωμάτιο όπου ο σύζυγος της έκρυβε τις αποταμιεύσεις τους.
Όμως, επειδή στον ίδιο χώρο υπήρχαν και οι κυνηγετικές καραμπίνες που κατέχει νόμιμα ο σύζυγος της και φοβούμενη μήπως ο δράστης τις πάρει και θέσει σε κίνδυνο την ζωή του παιδιού της και της ίδιας, του έδωσε αμέσως τα χρήματα που είχαν κρυμμένα για ώρα ανάγκης (περίπου 2.500 ευρώ).
Στη συνέχεια, ο δράστης εξαφανίστηκε απειλώντας την γυναίκα πως εάν καλέσει άμεσα την αστυνομία, θα γυρίσει να της κάνει κακό, ενώ στην κατάθεση της στους αστυνομικούς, η γυναίκα, ανέφερε πως ο άνδρας ήταν άνω του μετρίου αναστήματος, φορούσε γάντια και κουκούλα τύπου full-face.
Στο ίδιο χωριό, λίγα 24ωρα νωρίτερα, άγνωστοι, είχαν μπει σε άλλο σπίτι και αφού χτύπησαν μια ηλικιωμένη γυναίκα, της αφαίρεσαν τα χρήματα που είχε και εξαφανίστηκαν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Περιλαμβάνει συνολικά πέντε επίπεδα κινδύνου
Παρά την αναμενόμενη κακοκαιρία
Στο σημείο 22 πυροσβέστες με 7 οχήματα - Αναφέρονται εκρήξεις και επέκταση της φωτιάς
Η παρέμβασή του αποδείχτηκε καθοριστική
Εντάσσεται στο Youth Climate Action Fund για την ενίσχυση της βιωσιμότητας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δυνάμεις της Πυροσβεστική παραμένουν στο σημείο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο φόβος των προστίμων τα 90,100 και 110 km/h
Επιχειρούν χερσαίες δυνάμεις, σηκώθηκαν εναέρια μέσα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι δείχνουν τα στοιχεία για τις εισαγωγές ανηλίκων στα νοσοκομεία
Τι αναφέρει διεθνής μελέτη
Τι ισχύει για Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος, Γαλαξίας, Μασούτης, MyMarket και Lidl
Το χρονικό του συμβάντος
Έχουν ανακοινωθεί 24ωρη απεργία και στάσεις εργασίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.