Ελλαδα

Κολωνός: Την Πέμπτη στον εισαγγελέα η μητέρα της 12χρονης – Κατηγορείται για μαστροπεία

Συνελήφθη από αστυνομικούς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συνθήματα στο μαγαζί του 53χρονου Ηλία Μίχου στον Κολωνό
Συνθήματα στο μαγαζί του 53χρονου Ηλία Μίχου στον Κολωνό © EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ

Στη ΓΑΔΑ η μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό - Η κατηγορία για μαστροπεία και ο βιασμός της ανήλικης από την 53χρονο Ηλία Μίχο.

Στον Κολωνό η αστυνομική έρευνα στην υπόθεση με τον βιασμό της 12χρονης από τον 53χρονο Ηλία Μίχο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει οι τραπεζικοί λογαριασμοί του 53χρονου βιαστή και μαστροπού, της ανήλικης αλλά και της μητέρας της 12χρονης μαθήτριας που συνελήφθη για μαστροπεία.

Η μητέρα της ανήλικης οδηγείται το πρωί της Πέμπτης (13/10) στον εισαγγελέα κατηγορούμενη για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ' εξακολούθηση.

Η 37χρονη, που συνελήφθη το απόγευμα μετά από το ένταλμα το οποίο εξέδωσε η ανακρίτρια, κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ), όπου και θα περάσει τη νύχτα.

Παράλληλα, συνεχίζεται η έρευνα από την υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και εξετάζεται εάν υπάρχουν και άλλα θύματα σε αυτήν την πολύκροτη υπόθεση.

Μέχρι στιγμής η ΕΛ.ΑΣ. έχει ταυτοποιήσει τα προφίλ 15 επίδοξων βιαστών της 12χρονης στον Κολωνό. Σημειώνεται ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοίνωσε ότι είχε δεχτεί κλήση για την υπόθεση της ανήλικης μαθήτριας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ