Ελλαδα

Άννα Φόνσου: «Είχα γνωρίσει τον 53χρονο και την 12χρονη στον Κολωνό» - Γιατί την είχε προσεγγίσει

Τι είπαν για τις φωτογραφίες με τον βιαστή Ρώμας και Πρέκας

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στον ανακριτή ο 53χρονος βιαστής της 12χρονης
Στον ανακριτή ο 53χρονος βιαστής της 12χρονης © ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Κολωνός: Ο 53χρονος βιαστής της 12χρονης και η γνωριμία με την Άννα Φόνσου, τον Χάρη Ρώμα και τον Κώστα Πρέκα

Γνωριμίες με γνωστούς ηθοποιούς είχε ο 53χρονος βιαστής και προαγωγός της 12χρονης στον Κολωνό, τις οποίες, μάλιστα, δεν δίσταζε να προβάλλει μέσα από τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μετά την αποκάλυψη της δράσης του η Άννα Φόνσου, ο Χάρης Ρώμας και ο Κώστας Πρέκας, εξομολογήθηκαν σε τηλεοπτικές τους συνεντεύξεις όσα γνώριζαν για τον κατηγορούμενο, δηλώνοντας άγνοια για τις φρικτές πράξεις του. 

Η Άννα Φόνσου σε δηλώσεις της στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Ant1 αποκάλυψε ότι γνώρισε τον 53χρονο όταν της τηλεφώνησε προκειμένου να συνδράμει με προϊόντα από το κατάστημά του στο «Σπίτι του Ηθοποιού». «Αυτός ο άνθρωπος μου τηλεφώνησε μία φορά πριν έναν χρόνο και μου είπε πως διάβασε ότι έχω ανάγκη από χορηγούς. Μου έδωσε το όνομά του και το τηλέφωνό του. Είπε ότι ήθελε να μου φέρει κάτι αναψυκτικά για το Σπίτι του ηθοποιού. Ήθελε να βγούμε και φωτογραφία μαζί με τα προϊόντα που θα μου έφερνε. Πραγματικά, μας έφερε πάρα πολλά πράγματα και βγάλαμε φωτογραφία μαζί του, τόσο εγώ όσο και τα παιδιά που ήμασταν εκεί. Μετά με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε κάθε 15-20 μέρες να μας φέρνει πράγματα. Κάθε 15 μέρες ερχόταν και καμία φορά μου ζητούσε να βγάλουμε καμία φωτογραφία. Μου είπε ότι έχει ένα σούπερ μάρκετ στον Κολωνό και μου ζήτησε να πάω στο σούπερ μάρκετ να τους διαφημίσω», αποκάλυψε η Άννα Φόνσου και συμπλήρωσε: 

Κολωνός - Άννα Φόνσου: «Είχα γνωρίσει την 12χρονη. Μου είχε πει ότι έκανε τα θελήματα»

«Πήρα και άλλους ηθοποιούς από το Σπίτι του ηθοποιού και πήγα. Είχε στρώσει ένα τραπέζι έξω από το μαγαζί του με αντίκες. Μετά από λίγο ήρθαν 4-5 άντρες με τις γυναίκες τους. Ήμασταν περίπου 10 άτομα. Εκεί, λοιπόν, ήταν και ένα κοριτσάκι με ένα ποδήλατο. Ήταν αυτό το ίδιο κοριτσάκι. Έπαιρνε κάτι πράγματα κι έφευγε. Κάποια στιγμή τής είπε: έλα εδώ να σου συστήσουμε την κυρία Φόνσου. Εκείνη του μιλούσε στον πληθυντικό. Μου είπε: ήθελα να σας γνωρίσω γιατί κι εμένα η μαμά μου είναι από την Τήνο. Έχω κι άλλα αδέρφια. Και μου είπε ότι εκείνη κάνει τα θελήματα. Της έδιναν πράγματα, τα έπαιρνε με το ποδήλατο και κάπου της έλεγαν να τα πάει. Της είπα ότι η ώρα ήταν 11μιση και τη ρώτησα γιατί ήταν ακόμα στον δρόμο. Μετά από λίγο έφυγε». 

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην τελευταία συνάντηση που είχε με τον 53χρονο, τον οποίο, όπως είπε, είδε τελευταία φορά πριν από 10 μέρες: «Τελευταία φορά τον είδα σε ένα μπαρ. Ήταν εκεί με έναν παπά, έναν οδοντίατρο, έναν συνταξιούχο αστυνομικό, έναν καθηγητή πανεπιστημίου και μία κοπέλα με τον άντρα της. Τότε ήταν η τελευταία φορά που τον είδα, πριν περίπου 10 ημέρες. Αυτός ο άνθρωπος μου μιλούσε για την οικογένειά του. Του είχαν τηλεφωνήσει μάλιστα θυμάμαι μια φορά από την περιφέρεια και του έλεγαν να φροντίσει έναν άρρωστο». 

Κολωνός: Η Άννα Φόνσου απαντά για τη γνωριμία με τον 53χρονο και το 12χρονο κορίτσι

Κολωνός: Τι απαντά ο Χάρης Ρώμας για τις φωτογραφίες με τον 53χρονο

«Τέρας» και «σάτυρο» χαρακτήρισε ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας τον 53χρονο βιαστή και προαγωγό της 12χρονης στον Κολωνό. Ο κατηγορούμενος είχε δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρούσε φωτογραφία με τον Χάρη Ρώμα. 

«Άνθρωποι οι οποίοι αυτοαποκαλούνται φίλοι ή επιδεικνύουν έναν τεράστιο θαυμασμό για το καλλιτεχνικό ή το πολιτικό πρόσωπο σου, έρχονται και γίνονται αυτοκόλλητοι κατά κάποιο τρόπο, δήλωσε τη Δευτέρα (10/10) ο Χάρης Ρώμας στην εκπομπή Live News, όπου εξήγησε ότι δεν γνώριζε προσωπικά τον 53χρονο βιαστή και ότι «δεν είναι φίλος». 

Ο Χάρης Ρώμας περιέγραψε τη συνάντησή τους σε ένα εστιατόριο όπου ο 53χρονος, συνοδευόμενος από τη σύζυγο και το παιδί τους, εκδήλωσε τον θαυμασμό του προς το πρόσωπο του ηθοποιού. Μάλιστα, ο Χάρης Ρώμας σημείωσε ότι τον είχε δει τυχαία και σε εκκλησία. Αποκάλυψε επίσης πως η σύζυγός του 53χρονου κατέβαινε υποψήφια στην τοπική αυτοδιοίκηση και πιθανότατα να έχει εκλεχθεί. «Είναι ένα τεράστιο θέμα και είναι η ευκαιρία όλων μας να βροντοφωνάξουμε καταδίκη για τους σάτυρους, για τους προαγωγούς και κυρίως για τους παιδεραστές» δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής και ηθοποιός, Χάρης Ρώμας. 

Χάρης Ρώμας: Ξέσπασε για τις φωτογραφίες μαζί με τον 53χρονο βιαστή και μαστροπό της 12χρονης

Κολωνός - Κώστας Πρέκας: «Έχουμε πέσει από τα σύννεφα»

Και ο Κώστας Πρέκας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη γνωριμία που είχε με τον 53χρονο βιαστή της 12χρονης. «Από το θέατρο Αυλαία που είχε το μπαρ κάτω, είναι τέσσερα χρόνια περίπου. Όλος ο κόσμος τον γνώριζε. Βοήθαγε το θέατρο, δεν φανταζόμουν ποτέ ούτε εγώ, ούτε όλοι οι πολιτικοί, όλοι οι ηθοποιοί, η Φόνσου, ο ένας, ο άλλος… Πολλές προσωπικότητες γνώριζε. Έχουμε πέσει απ’ τα σύννεφα! Δεν μπορώ να το δεχτώ, είναι ασύλληπτο! Παρασύρει κάποιους ανθρώπους, όλοι αυτοί οι άνθρωποι που του έκαναν παρέα και του έκαναν 1002 καλά. Παρασύρει στον όλεθρο όλους αυτούς τους ανθρώπους! Έχει εκθέσει ανθρώπους, προσωπικότητες που εργάζονται… Φρίκη είναι αυτή δηλαδή. Πού μπορεί να φτάσει η κοινωνία, μπορείς να μου πεις;» δήλωσε ο Κώστας Πρέκας.

Κώστας Πρέκας για τη γνωριμία του με τον 53χρονο στον Κολωνό: «Έχουμε πέσει από τα σύννεφα»

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 53χρονου βιαστή της 12χρονης στον Κολωνό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ