Ελλαδα

Κολωνός: Πώς αποκαλύφθηκε ότι ο 53χρονος εξέδιδε την 12χρονη - Οργή από τη μητέρα του κοριτσιού

Ο δράστης είχε λίστα με πάνω από 200 υποψήφιους πελάτες

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 53χρονος κατηγορούμενος για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό
Ο 53χρονος κατηγορούμενος για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό © Facebook

Κολωνός: Η δράση του 53χρονου και η πρώτη κατάθεση της 12χρονης στις αρχές - Η αποκάλυψη της υπόθεσης και ο οργή της μητέρας του κοριτσιού

Σήμερα απολογείται ο 53χρονος που βίαζε και εξέδιδε 12χρονη στον Κολωνό. Από τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας προκύπτει ότι ο δράστης είχε συγκεντρώσει τα τηλέφωνα από τουλάχιστον 213 άτομα που επιθυμούν να συνευρεθούν με την ανήλικη, την οποία επί μήνες απειλούσε προκειμένου να μην αποκαλύψει σε κανένα τον εφιάλτη που ζούσε. 

Η μητέρα της 12χρονης, η οποία είχε εμπιστοσύνη στον 53χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος, δήλωσε στον Alphα ότι μόλις πριν από λίγους μήνες ανακάλυψε όλα όσα βίωνε το κορίτσι. Σε δηλώσεις της στον τηλεοπτικό σταθμό, φανερά οργισμένη, είπε: «Εγώ θα τον σκοτώσω. Αν γίνει κάτι και αυτός ο άνθρωπος βγει έξω ελεύθερος -γιατί έχει κόσμο να τον καλύψει- εγώ η ίδια θα τον θάψω. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά του, ούτε αποζημίωση θέλω να πάρω, ούτε με βοηθούσε, όπως πήγε και είπε».

Από την έρευνα της Αστυνομίας προκύπτει ότι στο κινητό του 53χρονου έχουν εντοπιστεί τουλάχιστον 213 επαφές με άτομα που φέρεται να επιθυμούσαν να συνευρεθούν ερωτικά με το ανήλικο κορίτσι, έναντι χρημάτων. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο 53χρονος φέρεται να παρουσίαζε την ανήλικη ως 16χρονη στους πελάτες του. Η ίδια η 12χρονη υποστήριξε στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, ότι σε πολλά ραντεβού, όταν οι πελάτες διαπίστωναν την πραγματική της ηλικία, την άφηναν να φύγει. Ο κατηγορούμενος φαίνεται ότι γνώριζε καλά που να «ψαρέψει» πελάτες, καθώς με αρκετά ψεύτικα προφίλ, απευθυνόταν σε άτομα που επιθυμούν να κάνουν σεξ με ανήλικα κορίτσια.

Κολωνός – Μητέρα 12χρονης για 53χρονο: «Αν βγει έξω ελεύθερος θα τον θάψω»

53χρονος βίαζε και εξέδιδε 12χρονη στον Κολωνό: Πώς έγιναν γνωστές οι πράξεις του

Οι πράξεις του 53χρονου αποκαλύφθηκαν στις αρχές Αυγούστου, περίπου τέσσερις μήνες μετά την έναρξη του εφιάλτη για την 12χρονη. Το νεαρό κορίτσι βρέθηκε σε φιλικό σπίτι στη Λευκάδα για διακοπές και ασχολούνταν συνέχεια με το κινητό. Συγγενικό πρόσωπο της ανήλικης αποφάσισε να ψάξει το κινητό κάποια στιγμή που η 12χρονη έλειπε από το σπίτι. Τότε εντόπισε μηνύματα, αλλά και φωτογραφίες που αποκάλυπταν ότι το παιδί εκδιδόταν. Άμεσα προχώρησε σε επίσημη καταγγελία, ενώ ενημέρωσε και τη μητέρα της 12χρονης που εργαζόταν στο κατάστημα του 53χρονου στα Σεπόλια. Το κορίτσι φέρεται να δούλευε και εκείνο στο κατάστημα, προκειμένου να παίρνει ένα μικρό χαρτζιλίκι, με το οποίο βοηθούσε την οικογένειά της. 

«Το παιδί βρισκόταν διακοπές σε συγγενικό σπίτι. Από τους συγγενείς διαπιστώθηκε ότι στο κινητό του υπήρχαν μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου και φωτογραφίες με τον συγκεκριμένο κύριο ο οποίος είναι κατηγορούμενος και αμέσως ενημέρωσαν τη μητέρα και το έφεραν το παιδί στην Αθήνα και η μητέρα με το παιδί με τις βαλίτσες μάλιστα στο χέρι από εκεί που ήταν πήγε στο Ανηλίκων και έκανε την καταγγελία», δήλωσε η Ασπασία Ταραχοπούλου, δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης για την αποκάλυψη της υπόθεσης.

Μετά την καταγγελία, ο 53χρονος μπήκε στο στόχαστρο. Η ΕΛ.ΑΣ. και το τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας, σε συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εντόπισαν τα ψεύτικα προφίλ του δράστη στα social media, καθώς και πλήθος βίντεο και φωτογραφιών της ανήλικης, που έστελνε στους υποψήφιους πελάτες. Λίγες ημέρες αργότερα, οι αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης. Μαζί με τον 53χρονο συνελήφθη και ένας 42χρονος φίλος του, ο οποίος φέρεται να πλήρωνε για να κακοποιεί σεξουαλικά το παιδί. Η 12χρονη κατέθεσε ότι ποτέ δεν είχε λάβει χρήματα από τον 53χρονο για τα ραντεβού με παιδόφιλους στα οποία αναγκαζόταν να πηγαίνει. 

Κολωνός: Με ψεύτικο προφίλ στα social media ο 53χρονος «ψάρευε» πελάτες για την12χρονη |9/10/22 |ΕΡΤ

53χρονος βίαζε και εξέδιδε 12χρονη στον Κολωνό: Τι υποστηρίζει ο δράστης

Ο 53χρονος αναμένεται να βρεθεί αύριο ενώπιον του ανακριτή. Στις πρώτες του καταθέσεις στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι το 12χρονο κορίτσι γύριζε μόνο του τα βίντεο και του τα έστελνε, γιατί ήθελε να τον προσεγγίσει. 

Μαρτυρίες για τον τρόπο που φερόταν ο 53χρονος στην ανήλικη, δείχνουν το αντίθετο. Ο κατηγορούμενος φέρεται να «είχε στα πόδια του το παιδί και το άγγιζε». Μάλιστα, όπως κατέθεσε η 12χρονη,  όταν ήταν μόνοι τους στο μαγαζί, ο 53χρονος θώπευε την 12χρονη σε διάφορα σημεία του σώματός της. Η ανήλικη υποστηρίζει ότι ο δράστης την απειλούσε με ένα όπλο και τη βίαζε μέσα στην επιχείρησή του συστηματικά. Όταν δεν ικανοποιούσε τις ορέξεις του, την εξέδιδε σε άλλους άνδρες έναντι αμοιβής. «Απ’ ό,τι μπορώ να θυμηθώ, οι άνδρες που συνάντησα ήταν περίπου 10. Τα ραντεβού τα κανόνιζε ο… Με πήγαιναν σε δωμάτια και στα αυτοκίνητά τους. Δεν ξέρω πού ακριβώς βρισκόμασταν», κατέθεσε η 12χρονη στις Αρχές.

Φρίκη στον Κολωνό: 53χρονος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε 12χρονη υπάλληλό του για 50 ευρώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ