Ελλαδα

Κολωνός: Ο εφιάλτης που ζούσε η 12χρονη - O 53χρονος βίαζε την ανήλικη μαθήτρια και την εξέδιδε (βίντεο)

Στο Μετρό στα Σεπόλια η συνάντηση με πελάτες - 50 ευρώ το κάθε ραντεβού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
53χρονος βίαζε 12χρονη στον Κολωνό και την εξέδιδε για 50 ευρώ
53χρονος βίαζε 12χρονη στον Κολωνό και την εξέδιδε για 50 ευρώ © Pixabay

Η 12χρονη στον Κολωνό και ο βιασμός της από τον 53χρονο - Τα ραντεβού της ανήλικης μαθήτριας με άλλους πελάτες σε αυτοκίνητα.

Στον Κολωνό οι αποκαλύψεις για τον 53χρονο που βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη δεν σταματούν. Ο δράστης διατηρούσε κατάστημα στον Κολωνό και κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη μαθήτρια κατ’ εξακολούθηση.

Ο συλληφθείς είχε γνωρίσει τη 12χρονη μέσω της μητέρας της. Η πολυμελής οικογένειά της (8 αδέλφια συνολικά) είχε μεγάλα οικονομικά προβλήματα και ο παιδόφιλος το εκμεταλλεύτηκε, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της μητέρας της.

Η 12χρονη εργαζόταν στο κατάστημα που διατηρεί ο 53χρονος στον Κολωνό για ένα χαρτζιλίκι. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο παιδόφιλος κατέγραφε σε βίντεο τους βιασμούς και στη συνέχεια ανέβαζε στο Διαδίκτυο το οπτικοακουστικό υλικό, αναζητώντας πελάτες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι την ώρα που τη βίαζε, την απειλούσε με όπλο.

50 ευρώ το ραντεβού έπαιρνε ο 53χρονος στον Κολωνό για τη 12χρονη - Ο βιασμός στο αυτοκίνητο

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, ο 53χρονος εξέδιδε τη 12χρονη. Κάθε ραντεβού χρεωνόταν από 50 έως 70 ευρώ. Τόπος συνάντησης με τον υποψήφιο πελάτη ήταν το Μετρό στα Σεπόλια.

Ο βιασμός γινόταν στο αυτοκίνητο του άνδρα, με τον οποίο έκλεινε τη συμφωνία ο 53χρονος. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε και ένα δωμάτιο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τις αρρωστημένες πράξεις του παιδόφιλου.

Η αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, με τους αστυνομικούς να αναζητούν και άλλα πρόσωπα, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση με τον βιασμό της ανήλικης μαθήτριας.

Κολωνός: 0 53χρονος εξέδιδε τη12χρονη μαθήτρια για 50€ μέσα σε ΙΧ | 09/10/2022 | ΕΡΤ

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 53χρονος στον Κολωνό - Τη Δευτέρα απολογείται στον ανακριτή

Ο 53χρονος στον Κολωνό οδηγείται τη Δευτέρα (10/10) στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για τον βιασμό της 12χρονης μαθήτριας.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα:

  • του βιασμού ανηλίκου κατ' εξακολούθηση,
  • της διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ' εξακολούθηση,
  • της κατάχρησης ανηλίκου,
  • της διακεκριμένης περίπτωσης πορνογραφίας ανηλίκων,
  • της διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, της γενετήσιας πράξης με ανήλικο και
  • της παράνομης βίας σε βάρος ανήλικου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ