Ελλαδα

Δύο συλλήψεις για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης στην Αθήνα - 53χρονος την εξέδιδε

Όσα βρέθηκαν στα σπίτια των κατηγορουμένων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοποίηση ανήλικου κοριτσιού
Νέα υπόθεση κακοποίησης ανήλικου κοριτσιού © Pixabay / sasint

Σεξουαλική κακοποίηση 12χρονης στην Αθήνα: Οι συλλήψεις, η έρευνα στα σπίτια τους και οι κατηγορίες σε βάρος τους

Σε δύο συλλήψεις για τη σεξουαλική κακοποίηση και σεξουαλική εκμετάλλευση 12χρονης στην Αθήνα προχώρησαν οι αρχές την Παρασκευή. Η ΕΛ.ΑΣ. έβαλε χειροπέδες σε έναν 53χρονο και έναν 42χρονο άνδρα. Ο πρώτος φέρεται να ήταν το πρόσωπο που εξέδιδε το ανήλικο κορίτσι. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, σε βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου, ενώ σε βάρος του 42χρονου για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι διέπραξαν τις ανωτέρω –κατά περίπτωση- αξιόποινες πράξεις σε βάρος ανήλικης στην Αθήνα. Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb.

sillipsi_viasmos

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ