Ελλαδα

Βίαζε την 12χρονη και την εξέδιδε για 50 ευρώ - Νέα στοιχεία για τη δράση του 53χρονου στον Κολωνό

Πώς κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της μητέρας της

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοποιημένη γυναίκα προτάσσει το χέρι της
Νέες υποθέσεις βιασμών ανηλίκων βλέπουν το φως της δημοσιότητας (φωτογραφία αρχείου) © Pixabay / ninocare

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ο 53χρονος βιαστής της, οι πελάτες μέσω διαδικτύου και οι απειλές στην ανήλικη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του 53χρονου που βίαζε και εξέδιδε 12χρονη μαθήτρια στον Κολωνό. Ο 53χρονος, ο οποίος συνελήφθη από τις αρχές, φέρεται να είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της μητέρας του κοριτσιού και με την απειλή όπλου να την εξανάγκαζε να μην μιλήσει για όλα όσα βίωνε. 

Σύμφωνα με τον Alpha, ο 53χρονος είχε γνωρίσει τη 12χρονη από τη μητέρα της, η οποία εργάζεται στο κατάστημα που διατηρεί στον Κολωνό. Το 12χρονο κορίτσι, εργαζόταν στο κατάστημα του 53χρονου, καθώς η πολύτεκνη οικογένειά της αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Σύμφωνα με τις αρχές, ο 53χρονος βίαζε τη 12χρονη, κατέγραφε τις πράξεις του σε βίντεο, τα οποία αναρτούσε στο διαδίκτυο. Από εκεί, ο 53χρονος εντόπιζε άλλους άνδρες που ήθελαν να βιάσουν την ανήλικη έναντι αμοιβής. Συνήθως έδιναν 50 με 70 ευρώ.

Τα ραντεβού κλείνονταν στο Μετρό Σεπολίων και οι πράξεις γίνονταν εντός των αυτοκινήτων των πελατών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ, από τον Απρίλιο μέχρι και τον περασμένο Αύγουστο η 12χρονη ζούσε τον εφιάλτη. Η 12χρονη δούλευε στο μαγαζί του δράστη προκειμένου να μαζέψει λίγα χρήματα ως χαρτζιλίκι. Από τις αρχές συνελήφθη και ένας 42χρονος, ο οποίος φέρεται να ήταν πελάτης. 

Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης στην Αθήνα – Δύο συλλήψεις | 08/10/2022 | ΕΡΤ

Βιασμός 12χρονης στην Αθήνα: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον 53χρονο που εξέδιδε το κορίτσι

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση αναφέρεται: «Συνελήφθησαν με εντάλματα, βραδινές ώρες χθες 7-10-2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο ημεδαποί 53 και 42 ετών, κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης και άλλα αδικήματα. Σε βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου, ενώ σε βάρος του 42χρονου για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

» Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι διέπραξαν τις ανωτέρω –κατά περίπτωση- αξιόποινες πράξεις σε βάρος ανήλικης στην Αθήνα. Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb . Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Σοκ στα Σεπόλια: 52χρονος βίαζε και εξέδιδε 12χρονη | Ειδήσεις Βραδινό Δελτίο | 08/10/2022

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ