Πώς τολμά ένας άντρας χωρίς τέλειο σώμα να εμφανίζεται με μαγιό;
Δεν είναι κάποιου είδους shaming (breast shaming ίσως;) αυτό που κάνει η συντρόφισσα Αυλωνίτου; Αυτό δεν υποτίθεται ότι είναι κακό;
Το tweet της Ελένης Αυλωνίτου για την εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη χωρίς μπλούζα και ο σεξισμός από τη γυναίκα προς τον άντρα.
Φανταστείτε έναν πολιτικό της Νέας της Δημοκρατίας (ή έναν οποιονδήποτε άντρα) να γράφει για μια πολιτικό του ΣΥΡΙΖΑ (ή για μια τυχαία ινφλουένσερ) η οποία μετά το μπάνιο της πήγε στην διπλανή παραλιακή ταβέρνα για φαγητό με το μαγιό της το εξής: «διακρίνεται κυτταρίτιδα μετρίου βαθμού που σημαίνει ότι ο οργανισμός δεν αποβάλλει κανονικά τα απορρίμματά του και εξαιτίας της κακής τοπικής αιμάτωσης δεν καίει το λίπος . Αντιαισθητικό αλλά για κάποιο λόγο μοστράρει τα πόδια της συνεχώς. Τι να πεις;;;».
Το ικρίωμα στην πλατεία Συντάγματος θα είχε στηθεί στο πρώτο πεντάλεπτο από το τουιτάρισμα, τηλεοπτικές εκπομπές θα άλλαζαν τον προγραμματισμό τους για να συνδεθούν με ρεπόρτερ, ψυχολόγους, δικηγόρους και λοιπούς πανελίστες που θα συζητούσαν συγκλονισμένοι από το τρομερό τουίτ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα πλημμύριζαν από οργή για το κάθαρμα που τόλμησε να γράψει κάτι κακό για την εμφάνιση μιας γυναίκας (άμα έγραφε καλό δεν θα πείραζε αφού δεν είναι η κριτική που ενοχλεί αλλά η αρνητική κριτική).
Λοιπόν, ένα τέτοιο τουιτάρισμα έγινε και ο λόγος που δεν είδατε τον όχλο με τα κινητά στο χέρι να στήνει λαϊκά δικαστήρια και τους ινφλουένσερ να εξαπολύουν πύρινα ποστ είναι ότι ο κριτής της εμφάνισης ήταν γυναίκα και μάλιστα αριστερή ενώ ο κρινόμενος ήταν άντρας και μάλιστα κεντροδεξιός. Πιο συγκεκριμένα η συντρόφισσα Αυλωνίτου μην αντέχοντας την εικόνα του Μητσοτάκη με μαγιό σε παραλιακή ταβέρνα τουίταρε:
Το τουίτ της ήταν απάντηση σε ένα (αρκετά αστείο) βίντεο όπου μπλεκόταν ο πρωθυπουργός με το Έλα ν’ Αγαπηθούμε Ντάρλινγκ (νομίζω, αν κάνω λάθος ζητώ συγγνώμη)
Αφού πω ότι, κυρίως για επαγγελματικούς λόγους αλλά όχι μόνο, προτιμώ να κράζει ο οποιοσδήποτε οτιδήποτε δεν του αρέσει από το να υπάρχει λίστα ιερών και οσίων τα οποία δεν αγγίζουμε, θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις:
Η διαφορετική αντιμετώπιση ανδρών και γυναικών δεν είναι ο ορισμός του σεξισμού που τόσο πολύ κάνετε ότι σας ενοχλεί; Δεν είναι κάποιου είδους shaming (breast shaming ίσως;) αυτό που κάνει η συντρόφισσα Αυλωνίτου; Αυτό δεν υποτίθεται ότι είναι κακό; Πού είναι οι ευαίσθητοι συμπολίτες που μας ζαλίζουν ότι δεν πρέπει να κρίνουμε την εξωτερική εμφάνιση των άλλων; Πού είναι αυτοί που σταυρώνουν όποιον τολμήσει να κρίνει την εμφάνιση γυναικών, ακόμα και αυτών που η εμφάνισή τους είναι το επάγγελμά τους; Μήπως πρέπει επιτέλους να δεχτούμε ότι οι άντρες είναι γουρούνια και τους αξίζει το οτιδήποτε ενώ οι γυναίκες είναι το άλλο μισό του ουρανού και τους αξίζουν μόνο κομπλιμέντα και επευφημίες; Πώς αντέχετε να είστε τόσο υποκριτές; Και μπράβο σας.
Υ.Γ. Το ακόμα πιο ενδιαφέρον (πιθανόν και από ψυχαναλυτικής απόψεως) με την Αυλωνίτου και τη γυναικομαστία είναι ότι πρόεδρος του κόμματος της Αυλωνίτου είναι αυτός:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eναλλάξ διακοπές κυκλοφορίας σε δεξιά ή αριστερή λωρίδα
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.