Ελλαδα

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Συνελήφθη ο 22χρονος Πακιστανός σύντροφος της 17χρονης

Ομολόγησε τη δολοφονία της ανήλικης

Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Συνελήφθη στα Σκόπια ο 22χρονος Πακιστανός για τη γυναικοκτονία στο Περιστέρι με θύμα τη 17χρονη Νικολέτα. Ο σύντροφος της ανήλικης ήταν άφαντος μετά τη δολοφονία. Ομολόγησε το έγκλημα.

Ραγδαίες εξελίξεις στο Περιστέρι και τη γυναικοκτονία με θύμα τη 17χρονη Νικολέτα. Όπως έγινε γνωστό, συνελήφθη ο 22χρονος Πακιστανός, ο οποίος ήταν άφαντος τα τελευταία 24ωρα. Ήταν ο βασικός ύποπτος για τη γυναικοκτονία στο σπίτι στην οδό Αραχώβης.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ομολόγησε τη δολοφονία της Νικολέτας στο Περιστέρι. Τον 22χρονο αλλοδαπό από το Πακιστάν αναζητούσαν αστυνομικοί, οι οποίοι είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του. Τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία του βρίσκονταν σε όλα τα λιμάνια, τα αεροδρόμια και τις χερσαίες εξόδους της χώρας στα σύνορα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η σύλληψη του Πακιστανού έγινε στα Σκόπια, καθώς ο καταζητούμενος είχε καταφέρει να περάσει στη Βόρεια Μακεδονία. Σε βάρος του είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από τις αρχές της βαλκανικής χώρας.

Αστυνομικοί είχαν επισημάνει ότι ήταν θέμα χρόνου η σύλληψή του, ενώ δεν απέκλειαν και το ενδεχόμενο ο σύντροφος της 17χρονης να εμφανιζόταν μόνος του σε Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να παραδοθεί.

Την ανακοίνωση για τη σύλληψη του 22χρονου Πακιστανού, ο οποίος ήταν σύντροφος της 17χρονης Νικολέτας, έκανε ο Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή του στο Twitter.

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου για τον Πακιστανό σύντροφο της 17χρονης που συνελήφθη

Ειδικότερα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη γνωστοποίησε ότι ο 22χρονος βρίσκεται πλέον στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή, προκειμένου να απολογηθεί.

«Βρίσκεται πλέον στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της δεκαεπτάχρονης Νικολέτας στην Αθήνα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή», η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου στο Twitter για τη γυναικοκτονία στο Περιστέρι και τον 22χρονο Πακιστανό σύντροφο της 17χρονης, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της οδού Αραχώβης.

Έγκλημα στο Περιστέρι: Μαρτυρικός ο θάνατος της 17χρονης - Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής

Τα ιατροδικαστικά στοιχεία δείχνουν ότι ο δράστης σκότωσε με τα χέρια του τη 17χρονη στο Περιστέρι. Ο θάνατος της Νικολέτας ήταν ασφυκτικός και μαρτυρικός. Ο γυναικοκτόνος τής έκλεισε μύτη και στόμα, χρησιμοποιώντας μεταξύ άλλων και ένα πανάκι, έχοντας ακινητοποιήσει το θύμα του.

Η ανήλικη πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή για τη ζωή της. Υπενθυμίζεται ότι η 17χρονη βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της και τόσο στο σώμα όσο και το πρόσωπο έφερε μώλωπες.

Τα απειλητικά μηνύματα στο κινητό της 17χρονης - Η Νικολέτα είχε ζητήσει να χωρίσουν

Από την ανάσυρση των δεδομένων από το κινητό τηλέφωνο της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι προκύπτει ότι η ανήλικη είχε δεχθεί τις τελευταίες ημέρες και την ημέρα της δολοφονίας της στο σπίτι στην οδό Αραχώβης απειλητικά μηνύματα από τον 22χρονο σύντροφό της.

Η ανήλικη ήθελε να χωρίσουν και του ζήτησε μάλιστα να της επιστρέψει τα κλειδιά του σπιτιού της. Εκείνος δεν το δεχόταν και φαίνεται να έγινε απειλητικός και επιθετικός, αρνούμενος να διακόψει τη σχέση και να της παραδώσει τα κλειδιά. «Η Νικολέτα τού ζήτησε να χωρίσουν και αυτός τη σκότωσε» δήλωσε απαρηγόρητη η μητέρα της.

Η 17χρονη Νικολέτα είχε ζητήσει από τον 22χρονο Πακιστανό σύντροφό της να χωρίσουν © Facebook

Σημειώνεται ότι μετά τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι, ο 22χρονος είχε μαζέψει σε μια βαλίτσα προσωπικά αντικείμενα και ρούχα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Το κινητό του τηλέφωνο ήταν συνέχεια κλειστό.

Η 17χρονη Νικολέτα στο Περιστέρι έπεσε θύμα βιασμού όταν ήταν 11 ετών

Εν τω μεταξύ, οι αποκαλύψεις για τη Νικολέτα και τα όσα δραματικά βίωσε όταν ήταν μικρή συνεχίζουν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Όπως αποκάλυψε ο πατέρας της, η Νικολέτα είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά στην ηλικία των 11 ετών.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 είχε γνωστοποιήσει: «Η Νικολέτα αλλά και ο μεγάλος μου γιος (σ.σ. από τα συνολικά τέσσερα παιδιά της οικογένειας) πριν από λίγα χρόνια, όταν ήταν 11 και 8 ετών αντίστοιχα, στο Μακροχώρι Ημαθίας όπου μεγάλωσαν, είχαν πέσει θύματα συστηματικής ασέλγειας από τρεις άνδρες, οι οποίοι καταδικάστηκαν».

Η 17χρονη Νικολέτα στο Περιστέρι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά στην ηλικία των 11 ετών © Facebook

Και πρόσθεσε: «Τα παιδιά βιαστήκανε. Έγιναν δικαστήρια, καταδικαστήκανε, ο ένας 53 χρόνια, ο άλλος 16-17 χρόνια» δήλωσε ο πατέρας της 17χρονης, και τόνισε πως η Νικολέτα στο σχολείο δεχόταν έντονο bullying, το οποίο προσπαθούσε να μη σκέφτεται.

Οι τρεις δράστες ασελγούσαν σε βάρος της 11χρονης (τότε) Νικολέτας και του 8χρονου αδελφού της για δύο ολόκληρα χρόνια, τη διετία 2016-17, πριν έρθει στο φως η αλήθεια. Η Νικολέτα δέχτηκε bullying και στιγματίστηκε κοινωνικά. Μαζί με τη μικρότερη αδελφή της έφυγαν από το Μακροχώρι Ημαθίας για να ζήσουν στην Αθήνα.

Στα Σκόπια συνελήφθη ο Πακιστανός σύντροφος της 17χρονης που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι © Facebook

Όπως συμπλήρωσε ο πατέρας της, η 17χρονη έφυγε για την Αθήνα προκειμένου «να χαρεί τη ζωή της, να την πάρει από την αρχή πάλι, όσο μπορούσε να χαρεί τη ζωή της, να διώξει τον πόνο της. Τελικά, ορίστε, έγινε αυτό που έγινε. Σκέφτηκε ότι η σχέση της θα είναι πολύ καλή και να το αποτέλεσμα».

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη (4 Αυγούστου) πραγματοποιήθηκε σε βαρύ κλίμα στο Μακροχώρι Ημαθίας η κηδεία της 17χρονης που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι.