Ελλαδα

Περιστέρι: Σφίγγει ο κλοιός για τον 22χρονο σύντροφο της 17χρονης - Αναμένεται να παραδοθεί (βίντεο)

Βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πολύ κοντά στον 22χρονο σύντροφο της 17χρονης Νικολέτας, η οποία δολοφονήθηκε στο Περιστέρι, βρίσκονται οι αστυνομικοί
Πολύ κοντά στον 22χρονο σύντροφο της 17χρονης Νικολέτας, η οποία δολοφονήθηκε στο Περιστέρι, βρίσκονται οι αστυνομικοί © EUROKINISSI |Facebook

Για τη γυναικοκτονία στο Περιστέρι ο 22χρονος σύντροφος της 17χρονης θα συλληφθεί, ξεκαθαρίζουν οι αστυνομικοί. Δεν αποκλείεται να παραδοθεί στις αρχές.

Στην υπόθεση με τη γυναικοκτονία στο Περιστέρι οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες τα επόμενα 24ωρα. Ο 22χρονος σύντροφος της 17χρονης Νικολέτας παραμένει άφαντος, ωστόσο οι αστυνομικοί είναι αισιόδοξοι ότι σύντομα θα συλληφθεί. 

Η 17χρονη βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της στο σπίτι στην οδό Αραχώβης στο Περιστέρι την Τρίτη 2 Αυγούστου 2022. Το πτώμα αντίκρισαν η 16χρονη αδελφή της και ο σύντροφος της μητέρας τους. Τόσο στα χέρια όσο και στο σώμα έφερε μώλωπες, με τον ιατροδικαστή να επισημαίνει ότι η Νικολέτα πάλεψε για τη ζωή της μέχρι την τελευταία στιγμή.

Αστυνομικοί δεν αποκλείουν ο 22χρονος σύντροφος της 17χρονης να παραδοθεί μέσα στις επόμενες ώρες, καθώς βρίσκεται στην Ελλάδα και ο κλοιός γύρω του σφίγγει επικίνδυνα. Ήδη, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση σε σπίτι στο Αιγάλεω, όπου υπήρχαν πληροφορίες ότι μπορεί να κρύβεται. Τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία του βρίσκονται σε όλα τα λιμάνια και αεροδρόμια, καθώς και τις χερσαίες εξόδους στα σύνορα.

Ο 22χρονος από το Πακιστάν είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι. Το κινητό του παραμένει κλειστό και σύμφωνα με πληροφορίες λίγη ώρα μετά το έγκλημα στην οδό Αραχώβης, είχε μαζέψει ρούχα και προσωπικά αντικείμενα σε μια βαλίτσα, ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Αποκλειστικές εικόνες της ΕΡΤ: Άκαρπη η έφοδος της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του θύτη | 04/08/2022 | ΕΡΤ

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Κρύβεται ο 22χρονος σύντροφος της 17χρονης - «Έτοιμος να ομολογήσει» δηλώνουν φίλοι του

Όπως μετέδωσε το Mega, οικεία πρόσωπα του 22χρονου συντρόφου της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι ήρθαν σε επικοινωνία με δικηγόρο το βράδυ της Πέμπτης (4/08), προκειμένου να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν, ο 22χρονος είναι φοβισμένος και προτίθεται να ομολογήσει το έγκλημα στο Περιστέρι, όταν οδηγηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ).

Υπενθυμίζεται ότι η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως ο δράστης σκότωσε με τα χέρια του την 17χρονη στο Περιστέρι. Ο θάνατος της ανήλικης ήταν ασφυκτικός και μαρτυρικός.

Τον τελευταίο καιρό οι καβγάδες μεταξύ τους ήταν συχνοί. Η 17χρονη τού είχε ζητήσει να χωρίσουν, με τον ίδιο όμως να αντιδρά έντονα και να μην το δέχεται. Στο κινητό τηλέφωνο της ανήλικης εντοπίστηκαν απειλητικά μηνύματα, καθώς συνεχίζεται η ανάσυρση δεδομένων από στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής στο πλαίσιο της έρευνας για την άγρια δολοφονία στο Περιστέρι.

Δολοφονία 17χρονης: Παραμένει «εξαφανισμένος» ο 22χρονος σύντροφος της | 5/8/22 | ΕΡΤ

Θέμα ημερών να συλληφθεί ο 22χρονος σύντροφος της 17χρονης Νικολέτας για τη γυναικοκτονία στο Περιστέρι

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών, Γιώργος Καλλιακμάνης, σε δηλώσεις του το πρωί της Παρασκευής (5/08) στο OPEN ξεκαθάρισε ότι ο 22χρονος σύντροφος της Νικολέτας βρίσκεται ακόμα στην Ελλάδα και θα συλληφθεί.

Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι οι αστυνομικοί βρίσκονται στα ίχνη του και ξέρουν περίπου πού μπορεί να βρίσκεται. «Είναι θέμα ημερών πιστεύω να συλληφθεί, είναι δύσκολο να φύγει από τα συνοριακά σημεία θα προσπαθήσει να φύγει από τα χερσαία, γίνεται ακόμα η έρευνα» είπε ο κ. Καλλιακμάνης.

Γιώργος Καλλιακμάνης: Θέμα χρόνου η σύλληψη του Πακιστανού

Μητέρα 17χρονης στο Περιστέρι: «Του ζήτησε να χωρίσουν και αυτός τη σκότωσε»

Σε μια παράλληλη εξέλιξη η μητέρα της 17χρονης ξεκαθάρισε ότι «η Νικολέτα τού ζήτησε να χωρίσουν και αυτός τη σκότωσε». Σε δηλώσεις της στον Alpha πρόσθεσε: «Δεν καβγαδίζανε. Ήταν καλά, αλλά το τελευταίο διάστημα ήθελε να χωρίσει. Δεν ήθελε άλλο. Θέλω μόνο να βρουν αυτό το καθίκι. Μου σκότωσε το παιδί μου και μου πήρε την ψυχή. Ζητάω μόνο δικαίωση».

Αναφορικά με την ώρα της δολοφονίας στην οδό Αραχώβης στο Περιστέρι η 17χρονη είπε: «Εγώ ήμουν στη δουλειά, δουλεύαμε μαζί. Την έπαιρνα στο τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Δεν απαντούσε. Έστειλα τα παιδιά από το μαγαζί να δούνε γιατί δεν ήρθε στη δουλειά και γιατί δεν απαντούσε. Δεν μπορούσαμε να μπούμε στο σπίτι γιατί τα κλειδιά τα είχε η Νικολέτα. Το μεσημέρι πριν φύγω για τη δουλειά την είδα. Είχε κοιμηθεί. Εγώ έφυγα στις 4 η ώρα το μεσημέρι. Μετά τις 5 έγινε ότι έγινε».

Συγκλονίζει η μητέρα της 17χρονης στο Περιστέρι: "Μου σκότωσε το παιδί μου, μου πήρε την ψυχή μου"

Την ώρα που το ανθρωποκυνηγητό για τον βασικό ύποπτο της γυναικοκτονίας στο Περιστέρι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, τελέστηκε χθες σε βαρύ κλίμα στο Μακροχώρι Ημαθίας η κηδεία της 17χρονης Νικολέτας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ