Ελλαδα

Περιστέρι: Άφαντος ο σύντροφος της 17χρονης - Η γυναικοκτονία στην οδό Αραχώβης και τα νέα στοιχεία

Τι δήλωσε ο πατέρας της - Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σπίτι στο Περιστέρι όπου βρέθηκε νεκρή η 17χρονη Νικολέτα
Το σπίτι στο Περιστέρι όπου βρέθηκε νεκρή η 17χρονη Νικολέτα © EUROKINISSI/TATIANA ΜΠΟΛΑΡΗ

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι με θύμα 17χρονη. Ο φόνος στην οδό Αραχώβης. Βασικός ύποπτος για το έγκλημα ο 21χρονος σύντροφός της από το Πακιστάν.

Στο Περιστέρι η νέα γυναικοκτονία με θύμα την 17χρονη Νικολέτα προκάλεσε αποτροπιασμό. Οι έρευνες της Αστυνομίας για τη δολοφονία βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Η 17χρονη στο Περιστέρι βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της.

Τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση δείχνουν ότι η Νικολέτα πάλεψε για τη ζωή της. Έφερε μώλωπες στο σώμα και στα χέρια. Η δολοφονία έγινε τη Δευτέρα (1 Αυγούστου) το απόγευμα. Η 17χρονη ήταν νεκρή για αρκετές ώρες πριν την εντοπίσουν οι συγγενείς της.

Βασικός ύποπτος για τη γυναικοκτονία στο Περιστέρι είναι ο 21χρονος σύντροφός της από το Πακιστάν, ο οποίος παραμένει άφαντος. Το κινητό του είναι κλειστό και σύμφωνα με μαρτυρίες λίγες ώρες πριν αποκαλυφθεί ο φόνος στην οδό Αραχώβης μάζεψε ρούχα και προσωπικά αντικείμενα και εξαφανίστηκε. Ο δράστης σκότωσε τη 17χρονη με τα χέρια, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Σημειώνεται ότι ο 21χρονος σύντροφος της 17χρονης που βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι, είχε κλειδιά από το σπίτι στην οδό Αραχώβης. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσει. Μεταξύ άλλων έχουν ενημερωθεί αεροδρόμια, λιμάνια και συνοριακοί σταθμοί.

Περιστέρι : Ασφυκτικός ο θάνατος της 17χρονης | 03/08/2022 | ΕΡΤ

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Η 17χρονη και η σχέση που διατηρούσε με τον 21χρονο σύντροφό της

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας μπαίνουν διαρκώς νέα στοιχεία για τη γυναικοκτονία στο Περιστέρι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σχέση της 17χρονης με τον 21χρονο σύντροφό της ήταν θυελλώδης. Οι καβγάδες ήταν συχνοί.

Όπως μετέδωσε το OPEN, εξετάζεται το σενάριο η 17χρονη στο Περιστέρι να ζήτησε από τον 21χρονο να χωρίσουν, με αποτέλεσμα αυτός να βγει εκτός εαυτού. Ο άνδρας από το Πακιστάν ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε εν ζωή την ανήλικη. Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια της 17χρονης είναι Ρομά με καταγωγή από το Μακροχώρι Ημαθίας.

Περιστέρι: Τα τελευταία στοιχεία για τη δολοφονία της 17χρονης | Ώρα Ελλάδος 03/08/2022 | OPEN TV

Μπαλάσκας για έγκλημα στο Περιστέρι: «Είναι θέμα χρόνου να συλληφθεί ο δράστης» - Το προφίλ του δράστη

Μιλώντας για τη γυναικοκτονία στο Περιστέρι, ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, ξεκαθάρισε ότι είναι θέμα ωρών να συλληφθεί ο ύποπτος.

Σε δηλώσεις του στο Mega, εξήγησε ότι είναι πιο συνηθισμένο να τρέπονται σε φυγή στο εξωτερικό οι κακοποιοί αλβανικής καταγωγής, καθώς έχουν την ευχέρεια να περνούν τα σύνορα. «Έχουμε κλείσει όλες τις πύλες εξόδου από τη χώρα, αυτήν τη στιγμή το πρόσωπό του είναι παντού» τόνισε.

Απαντώντας σε ερώτηση αν ο 21χρονος σύντροφος της 17χρονης στο Περιστέρι κρύβεται, σημείωσε ότι υπάρχουν δύο ειδών κακοποιοί:

  1. Αυτοί που είναι «πορωμένοι» και διαπράττουν κακουργήματα τακτικά.
  2. Αυτοί που δεν το συνηθίζουν και θολώνουν μετά την πράξη τους, χωρίς να ξέρουν πώς να το διαχειριστούν.

Ο φόνος στην οδό Αραχώβης - Πώς αποκαλύφθηκε η γυναικοκτονία στο Περιστέρι

Όπως έγινε γνωστό, η μητέρα της 17χρονης που βρέθηκε νεκρή στο Περιστέρι, είχε φύγει από το σπίτι στις 16:00 νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, προκειμένου να πάει να εργαστεί σε κατάστημα εστίασης. Μία ώρα μετά, στις 5 το απόγευμα, η 16χρονη αδελφή της 17χρονης προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η γυναικοκτονία στο Περιστέρι σημειώθηκε στο σπίτι στην οδό Αραχώβης
Η γυναικοκτονία στο Περιστέρι σημειώθηκε στο σπίτι στην οδό Αραχώβης © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Το βράδυ τόσο η μητέρα όσο και η αδελφή της 17χρονης συνέχισαν την αναζήτηση, μαζί με τον σύντροφο της μητέρας. Ο τελευταίος ήταν αυτός που μαζί με την 16χρονη μπήκαν στο σπίτι στην οδό Αραχώβης και αντίκρισαν νεκρή την 17χρονη.

Μαρτυρικός ο θάνατος της 17χρονης στο Περιστέρι - Τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο γυναικοκτόνος έφραξε με το χέρι του τους αεροφόρους αγωγούς της 17χρονης. Στο πρόσωπο της ανήλικης στο Περιστέρι εντοπίστηκαν εκδορές στην περιοχή του στόματος και της μύτης, αλλά και γρατσουνιές στο μάγουλο. Ο θάνατός της ήταν μαρτυρικός και ασφυκτικός.

Υπενθυμίζεται ότι τα πρώτα στοιχεία από τη νεκροψία που διενήργησε ο ιατροδικαστής στη σορό είναι τα ακόλουθα:

  1. Η ανήλικη στο Περιστέρι βρέθηκε σε ύπτια θέση.
  2. Η 17χρονη φορούσε ένα γκρι φανελάκι και καρό πιτζάμα. Δεν είχε μπλούζα.
  3. Η ανήλικη στο Περιστέρι έφερε εκδορές στην αριστερή πλάγια ρινική επιφάνεια, στον ρώθωνα αριστερά και στην άνω περιστοματική χώρα αριστερά. Αυτό σημαίνει ότι ο δράστης είναι πολύ πιθανό να έβαλε το χέρι του στο πρόσωπο του θύματος, φράζοντας με τα δάκτυλά του στόμα και μύτη.
  4. Εντοπίστηκαν εκχυμώσεις (μελανιές) στο δεξί χέρι της 17χρονης στο Περιστέρι. Πρόκειται για στοιχείο που δείχνει ότι η ανήλικη πάλεψε με τον δολοφόνο της μέχρι την τελευταία στιγμή, προκειμένου να σώσει τη ζωή της.
Ο πατέρας 17χρονης στο Περιστέρι έμαθε από τις ειδήσεις το έγκλημα στην οδό Αραχώβης

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της Νικολέτας, ο οποίος -σε δηλώσεις του- ανέφερε ότι έμαθε για το έγκλημα στο σπίτι στην οδό Αραχώβης από τις ειδήσεις.

«Έμαθα τα νέα το πρωί στις ειδήσεις. Εκεί που έβλεπα, μου έστειλε μήνυμα η μικρή μου κόρη και έγραψε "Μπαμπά χάσαμε τη Νικολέττα, τη σκότωσε ο Σάνι", ο σύντροφός της. Εγώ σοκαρίστηκα» τόνισε.

Παράλληλα γνωστοποίησε ότι η 17χρονη δεν φαίνεται να είχε κάποιο παράπονο από τη σχέση της με τον 21χρονο από το Πακιστάν. «Δεν είχε κάνει παράπονα για αυτήν τη σχέση, έλεγε ότι ήταν ευτυχισμένη» δήλωσε στον Alpha.

Πρόκειται για την τρίτη γυναικοκτονία στην Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα μετά το έγκλημα στη Ζάκυνθο και τη δολοφονία στο Ρέθυμνο Κρήτης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ