Ελλαδα

Περιστέρι: Εξετάζεται η γυναικοκτονία - Νεκρή στο κρεβάτι της η 17χρονη

Ασφυκτικός ο θάνατός της - Άφαντος ο σύντροφός της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κιλκίς: Χτύπησαν και λήστεψαν έγκυο μετανάστρια από τον Λίβανο
Περιπολικό (φωτό αρχείου) © Eurokinissi

Νεκρή 17χρονη στο Περιστέρι. Γυναικοκτονία στην οδό Αραχώβης εξετάζουν οι αστυνομικοί. Άφαντος ο σύντροφος της ανήλικης. Τα νέα στοιχεία.

Στο Περιστέρι το μυστήριο με τη νεκρή 17χρονη παραμένει, την ώρα που οι αστυνομικοί αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για γυναικοκτονία. Η 17χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην οδό Αραχώβης.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανήλικη στο Περιστέρι εντοπίστηκε νεκρή στο κρεβάτι της. Ήταν ημίγυμνη. Στο σπίτι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης, ενώ το γεγονός ότι παραμένει εξαφανισμένος ο σύντροφός της κάνει τους αστυνομικούς να εξετάζουν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Η πιθανότητα να πρόκειται για γυναικοκτονία στο Περιστέρι ενισχύεται από το γεγονός ότι στο σώμα και στα χέρια της 17χρονης βρέθηκαν μώλωπες. Εφόσον το σενάριο αυτό επιβεβαιωθεί θα πρόκειται για νέα γυναικοκτονία τα τελευταία 24ωρα μετά από εκείνες που σημειώθηκαν σε Ρέθυμνο Κρήτης και Ζάκυνθο.

Δολοφονία νεαρής στο Περιστέρι: Αναζητείται ο σύντροφός της | 02/08/2022 | ΕΡΤ

Ποια είναι η 17χρονη στο Περιστέρι που βρέθηκε νεκρή - Τι εκτιμά ο ιατροδικαστής για τον θάνατό της

Η 17χρονη είχε δεσμό με άνδρα από το Πακιστάν. Γείτονες δήλωσαν ότι οι τσακωμοί ήταν συχνοί στο σπίτι της οικογένειας.

Την ανήλικη στο Περιστέρι εντόπισαν νεκρή η μητέρα και η αδελφή της, οι οποίες ειδοποίησαν την Αστυνομία λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (1/08).

Οι πρώτες εκτιμήσεις από τον ιατροδικαστή αποκλείουν η 17χρονη στο Περιστέρι να αυτοκτόνησε, ενισχύοντας έτσι το ενδεχόμενο να πρόκειται για γυναικοκτονία. Ειδικότερα, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός. Ο/η δράστης έκλεισε τη μύτη και το στόμα στην ανήλικη. Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα, στο σώμα της νεκρής 17χρονης εντοπίστηκαν μώλωπες.

Ασφυκτικός ο θάνατος της 17χρονης στο Περιστέρι- Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του συντρόφου της

Παραμένει άφαντος ο σύντροφος της 17χρονης στο Περιστέρι

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συντρόφου της 17χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της στο Περιστέρι, συνεχίζονται. Οι αστυνομικοί αναζητούν τον άνδρα από το Πακιστάν, ο οποίος φέρεται να μάζεψε ρούχα και προσωπικά του αντικείμενα και να εξαφανίστηκε.

Αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να βρίσκεται πλέον εκτός Αττικής. Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της έρευνας για πιθανή γυναικοκτονία στο Περιστέρι, οι αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή φιλικού ζευγαριού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ