Ελλαδα

Προφυλακίστηκε ο 22χρονος για τη γυναικοκτονία στο Περιστέρι - Γιατί σκότωσε τη 17χρονη Νικολέτα

Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 22χρονος Πακιστανός ομολόγησε στην ανακρίτρια τη γυναικοκτονία στο Περιστέρι, με θύμα τη 17χρονη Νικολέτα
Ο 22χρονος Πακιστανός ομολόγησε στην ανακρίτρια τη γυναικοκτονία στο Περιστέρι, με θύμα τη 17χρονη Νικολέτα © EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Προφυλακιστέος ο 22χρονος Πακιστανός για τη γυναικοκτονία στο Περιστέρι. Τι είπε στην απολογία του ο γυναικοκτόνος που σκότωσε τη 17χρονη Νικολέτα.

Για το έγκλημα στο Περιστέρι, με θύμα τη 17χρονη Νικολέτα, απολογήθηκε ο 22χρονος Πακιστανός, που κατηγορείται για τη γυναικοκτονία στην οδό Αραχώβης. Όπως έγινε γνωστό, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Με την απολογία του για τη δολοφονία της 17χρονης να καθυστερεί, καθώς παραιτήθηκε ο συνήγορος υπεράσπισής του, ο 22χρονος ομολόγησε εκ νέου ότι αυτός σκότωσε τη Νικολέτα στο Περιστέρι.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του στην ανακρίτρια, ο γυναικοκτόνος ισχυρίστηκε ότι έχασε την ψυχραιμία του και «θόλωσε», όταν η 17χρονη εκφράστηκε με άσχημο τρόπο για τον ΜωάμεθΟ νεαρός αλλοδαπός από το Πακιστάν απολογήθηκε για περίπου μία ώρα ενώπιον της δικαστικής λειτουργού και μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε ότι με τη 17χρονη Νικολέτα ήταν ένα αγαπημένο ζευγάρι. Παράλληλα, είπε ότι της ζητούσε να τον βοηθήσει με τα χαρτιά του, ώστε να φύγουν στην Ιταλία και να παντρευτούν.

Περιστέρι: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του 22χρονου - Καθυστερεί η απολογία του | 09/08/2022 | ΕΡΤ

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Ο καβγάς πριν από τη δολοφονία - Οι ισχυρισμοί του 22χρονου Πακιστανού στην ανακτρίτρια

«Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και εκεί λογομαχήσαμε. Η Νικολέτα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ. Εκεί της έκανα κεφαλοκλείδωμα από πίσω για ελάχιστα δευτερόλεπτα και της έλεγα "ζήτα συγγνώμη, ζήτα συγγνώμη", μέχρι που είδα τα μάτια της κλειστά και να μην αντιδρά» ανέφερε ο 22χρονος Πακιστανός στην απολογία του για τη γυναικοκτονία στο Περιστέρι.

Και πρόσθεσε: «Νόμιζα ότι λιποθύμησε, γι' αυτό και της έριξα νερό και άναψα τον ανεμιστήρα. Την άφησα έτσι μάζεψα τα πράγματα μου και έφυγα. Πήγα στη Θεσσαλονίκη για να μείνω μακριά της και την επόμενη ημέρα έμαθα από την τηλεόραση τι έγινε».

Ο 22χρονος ισχυρίστηκε ότι αγαπούσε τη 17χρονη Νικολέτα
Ο 22χρονος ισχυρίστηκε ότι αγαπούσε τη 17χρονη Νικολέτα © EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
Ο 22χρονος Πακιστανός έκανε κεφαλοκλείδωμα στη 17χρονη Νικολέτα στο Περιστέρι
Ο 22χρονος Πακιστανός έκανε κεφαλοκλείδωμα στη 17χρονη Νικολέτα στο Περιστέρι © EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Στην απολογία του ο καθ' ομολογίαν γυναικοκτόνος εμφανίστηκε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη για το έγκλημα στην οδό Αραχώβης, με θύμα τη 17χρονη.

«Η Νικολέτα ήταν η αγάπη της ζωής μου», ισχυρίστηκε ο 22χρονος γυναικοκτόνος στην απολογία του

Παράλληλα, ισχυρίστηκε ότι αγαπούσε την ανήλικη σύντροφό του. «Η Νικολέτα ήταν η αγάπη της ζωής μου, έχω μετανιώσει» είπε και πρόσθεσε: «Δεν έχω συνέλθει ακόμα από το σοκ».

Στη συνέχεια, αφού ζήτησε συγγνώμη, ανέφερε: «Ντρέπομαι να κοιτάξω τη μάνα της στα μάτια». Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να ισχυρίστηκε ο 22χρονος, το διαμέρισμα στο Περιστέρι το βρήκε ο ίδιος και το ενοίκιο το πλήρωναν μισό-μισό με τη μητέρα της ανήλικης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος γυναικοκτόνος έπνιξε με τα χέρια του την 17χρονη Νικολέτα στο διαμέρισμα της οδού Αραχώβης. Ο θάνατος της ανήλικης ήταν ασφυκτικός. Μετά τη γυναικοκτονία στο Περιστέρι ο δράστης έσπευσε να κρυφτεί από τις αρχές, επιχειρώντας παράλληλα να διαφύγει στη Βόρεια Μακεδονία. Τελικά, ο σύντροφος της 17χρονης συνελήφθη κοντά στα Σκόπια.

Όπως έγινε γνωστό, ο 22χρονος Πακιστανός, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι, είχε καταθέσει αίτημα ασύλου στην Ελλάδα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ