Ελλαδα

Περιστέρι: Σκότωσε τη 17χρονη με τα χέρια - Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής

Της έφραξε στόμα και μύτη με το χέρι - Παραμένει άφαντος ο σύντροφός της

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικοί στο Περιστέρι ψάχνουν τον σύντροφο της 17χρονης, καθώς ενισχύεται το σενάριο να πρόκειται για γυναικοκτονία
Αστυνομικοί στο Περιστέρι ψάχνουν τον σύντροφο της 17χρονης, καθώς ενισχύεται το σενάριο να πρόκειται για γυναικοκτονία - Ένθετη: Η ανήλικη που δολοφονήθηκε © EUROKINISSI | Facebook

Νεκρή 17χρονη στο Περιστέρι. Γυναικοκτονία στην οδό Αραχώβης δείχνουν τα πρώτα στοιχεία του ιατροδικαστή. Ο σύντροφος της ανήλικης παραμένει εξαφανισμένος.

Στο Περιστέρι ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση με τη νεκρή 17χρονη σε σπίτι στην οδό Αραχώβης. Αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για νέα γυναικοκτονία.

Υπενθυμίζεται ότι η 17χρονη στο Περιστέρι εντοπίστηκε νεκρή από την αδελφή της και τη μητέρα της. Ήταν ημίγυμνη. Τόσο στο σώμα όσο και στα χέρια εντοπίστηκαν μώλωπες.

Τα πρώτα στοιχεία από τον ιατροδικαστή δείχνουν ότι ο θάνατος της ανήλικης ήταν ασφυκτικός. Ο σύντροφός της παραμένει άφαντος και νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι μάζεψε προσωπικά αντικείμενα και ρούχα και εξαφανίστηκε.

Νεκρή 17χρονη στο Περιστέρι - Τα ευρήματα του ιατροδικαστή που ενισχύουν τη γυναικοκτονία

Η οικογένεια της 17χρονης είναι Ρομά και έχουν καταγωγή από το Μακροχώρι Ημαθίας. Τα πρώτα στοιχεία από τη νεκροψία που διενήργησε ο ιατροδικαστής στη σορό είναι τα ακόλουθα:

  1. Η ανήλικη στο Περιστέρι βρέθηκε σε ύπτια θέση.
  2. Η 17χρονη φορούσε ένα γκρι φανελάκι και καρό πιτζάμα. Δεν είχε μπλούζα.
  3. Η ανήλικη στο Περιστέρι έφερε εκδορές στην αριστερή πλάγια ρινική επιφάνεια, στον ρώθωνα αριστερά και στην άνω περιστοματική χώρα αριστερά. Αυτό σημαίνει ότι ο δράστης είναι πολύ πιθανό να έβαλε το χέρι του στο πρόσωπο του θύματος, φράζοντας με τα δάκτυλά του στόμα και μύτη.
  4. Εντοπίστηκαν εκχυμώσεις (μελανιές) στο δεξί χέρι της 17χρονης στο Περιστέρι. Πρόκειται για στοιχείο που δείχνει ότι η ανήλικη πάλεψε με τον δολοφόνο της μέχρι την τελευταία στιγμή, προκειμένου να σώσει τη ζωή της.

Εφόσον τελικά επιβεβαιωθεί το σενάριο και πρόκειται για γυναικοκτονία, θα είναι η τρίτη δολοφονία γυναίκας στην Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα. Είχαν προηγηθεί η γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο Κρήτης και η γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο.

Τελευταία εξέλιξη: Έφερε μώλωπες η 17χρονη που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι | 02/08/2022 | ΕΡΤ

Έγκλημα στο Περιστέρι: Πώς αποκαλύφθηκε - Το χρονικό

Όπως έγινε γνωστό, η μητέρα της 17χρονης που βρέθηκε νεκρή στο Περιστέρι, είχε φύγει από το σπίτι στις 16:00 νωρίς το απόγευμα, προκειμένου να πάει να εργαστεί σε κατάστημα εστίασης. Μία ώρα μετά, στις 5 το απόγευμα, η 16χρονη αδελφή της 17χρονης προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το βράδυ τόσο η μητέρα όσο και η αδελφή της 17χρονης συνέχισαν την αναζήτηση. Όταν μπήκαν στο σπίτι στην οδό Αραχώβης, αντίκρισαν νεκρή την ανήλικη.

Η 17χρονη Νικολέτα που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι
Η 17χρονη Νικολέτα που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι © Facebook

Άφαντος ο σύντροφος της 17χρονης στο Περιστέρι

Νεότερα στοιχεία αναφέρουν ότι η 17χρονη στο Περιστέρι διατηρούσε τους τελευταίους 10 μήνες δεσμό με 22χρονο Πακιστανό. Ο σύντροφός της είχε κλειδιά του σπιτιού της οικογένειας στην οδό Αραχώβης.

Το γεγονός αυτό είχε προκαλέσει έντονη αντιπαράθεση με τη μητέρα της. Οι τσακωμοί ήταν συχνοί, σύμφωνα με τους γείτονες.

Η ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπιστεί ο σύντροφος της 17χρονης, ο οποίος θεωρείται βασικός ύποπτος για τη νέα γυναικοκτονία στην Ελλάδα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ