Ελλαδα

Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: «Έλειπα, δεν πρόλαβα» - Τα πρώτα λόγια του γιου της 41χρονης

Αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο δράστης

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της αστυνομίας
Ζάκυνθος: Αύριο στον εισαγγελέα ο 49χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του © EUROKINISSI/ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Τι αποκάλυψε ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας. Αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο 49χρονος.

Το πρωί της Τρίτης αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ο 49χρονος που το βράδυ της Κυριακής μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 41χρονη σύζυγό του.

Το άγριο έγκλημα που έγινε στο χωριό Τσιλιβή έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Ζακύνθου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα έφερε χτυπήματα από μαχαίρι στα πλευρά και στο πρόσωπο ενώ είχε δεχθεί γροθιές και κλωτσιές.

Ακόμα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μετά από παρέμβαση του Εισαγγελέα Ζακύνθου αναμένεται το Χαμόγελο του Παιδιού να αναλάβει τα δύο ανήλικα παιδιά της άτυχης 41χρονης. Πρόκειται για ένα κορίτσι 8 ετών και ένα αγόρι 14 ετών ενώ το τρίτο το παιδί είναι ενήλικο, 19 ετών και μένει μόνιμα στην Καλαμάτα.

Ο δράστης συνελήφθη 12 ώρες μετά την δολοφονία της 41χρονης, στην οικοδομή όπου εργαζόταν στο χωριό Κερί.

Γυναικοκτονία στην Ζάκυνθο: Άνδρας κατακρεούργησε την σύζυγό του

Συγκλονίζει ο γιος της 41χρονης: «Εμείς φταίμε, δεν την προστατεύσαμε»

Ο μεγαλύτερος γιος της άτυχης γυναίκας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, αποκάλυψε πως η μητέρα του φοβόταν πολύ και πως η επιθετική συμπεριφορά του συζύγου συνεχιζόταν για πολλά χρόνια.

«Έλειπα, δεν πρόλαβα. Συνέβαινε για πολλά χρόνια αυτή η κατάσταση. Απλά, το φταίξιμο είναι και δικό μας, γιατί δεν είχαμε πάρει τα απαραίτητα μέτρα και ήταν πολύ μεγάλο λάθος μας αυτό. Η μάνα μου γυρνούσε στο σπίτι με τον φόβο, μετά τη δουλειά. Και τώρα αυτή την περίοδο έκανε και δύο δουλειές για να τα βγάλει πέρα. Κι εγώ δεν ήμουν εδώ. Ο πατέρας μου με την πάροδο του χρόνου γινόταν πιο επιθετικός», ανέφερε ο 19χρονος.

Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Η καταγγελία στην Αστυνομία και τα θανατηφόρα χτυπήματα

Την Κυριακή η γυναίκα απευθύνθηκε στις Αρχές για να ζητήσει βοήθεια καθώς ο 49χρονος της είχε επιτεθεί για μία ακόμη φορά.

Η γυναίκα κατήγγειλε τον σύζυγό της, ωστόσο, γύρισε στο σπίτι, όπου ο 49χρονος τη χτύπησε για μία ακόμη φορά και άρχισε να τη σέρνει από τα μαλλιά στο μπαλκόνι του σπιτιού, ενώ στη συνέχεια άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και της κατάφερε τα θανατηφόρα χτυπήματα.

Στις 18 Ιουνίου 2022 η 40χρονη γυναίκα είχε απευθυνθεί στις Αρχές, καθώς ο σύζυγος της την είχε χτυπήσει άσχημα. Τότε το δικαστήριο όρισε ότι δεν επιτρέπεται να την προσεγγίζει σε απόσταση μικρότερη των 100, με την ίδια μετά από λίγες ημέρες να πείθεται από τα παρακάλια του και να τον αφήνει να επιστρέψει σπίτι τους.

Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Ο δράστης κακοποιούσε συστηματικά τη γυναίκα του |  1/8/2022 |  ΕΡΤ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ