Ελλαδα

Περιστέρι: Μυστήριο με τη 17χρονη που βρέθηκε νεκρή - Τα σενάρια (βίντεο)

Την εντόπισαν η μητέρα και η αδελφή της - Αναζητείται ο σύντροφός της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δεν αποκλείουν τη γυναικοκτονία στο Περιστέρι οι αστυνομικοί στην υπόθεση με τη νεκρή 17χρονη
Δεν αποκλείουν τη γυναικοκτονία στο Περιστέρι οι αστυνομικοί στην υπόθεση με τη νεκρή 17χρονη © EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟ)

Στο Περιστέρι η 17χρονη που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της. Τι εξετάζει η Αστυνομία. Το ενδεχόμενο να πρόκειται για γυναικοκτονία.

Στο Περιστέρι οι έρευνες για την 17χρονη που βρέθηκε νεκρή συνεχίζονται. Το πτώμα της ανήλικης εντοπίστηκε από τη μητέρα και την αδελφή της στο σπίτι της οικογένειας στην οδό Αραχώβης λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (1/8).

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ξεκάθαρο αν πρόκειται για δολοφονία. Οι αρχές, πάντως, εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια (γυναικοκτονία), καθώς το θύμα έφερε μώλωπες στα χέρια και το σώμα.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι δεν υπήρξε παραβίαση στο σπίτι. Προς αυτήν την κατεύθυνση δεν αποκλείεται από τις αρχές να προηγήθηκε πάλη ή έντονος διαπληκτισμός με άτομο που βρισκόταν μέσα στο σπίτι και το οποίο γνώριζε η 17χρονη στο Περιστέρι.

Απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου της 17χρονης αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της. Η ανήλικη ήταν από το Πακιστάν.

Δολοφονία νεαρής στο Περιστέρι: Αναζητείται ο σύντροφός της | 02/08/2022 | ΕΡΤ

Νεκρή 17χρονη στο Περιστέρι - Προσήχθη φιλικό ζευγάρι - Αναζητείται ο σύντροφός της

Να πρόκειται για γυναικοκτονία στο Περιστέρι είναι ένα από τα σενάρια που εξετάζονται. Η Αστυνομία αναζητά τον σύντροφο της 17χρονης.

Ήδη, έχει προσαχθεί ένα φιλικό ζευγάρι, προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση. Την προανάκριση για τη νεκρή 17χρονη στο Περιστέρι διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ