Ελλαδα

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: «Η Νικολέττα τού ζήτησε να χωρίσουν και αυτός τη σκότωσε»

Οι δηλώσεις της μητέρας της 17χρονης

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Το σπίτι του εγκλήματος με θύμα την 17χρονη Νικολέττα
Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Το σπίτι του εγκλήματος με θύμα την 17χρονη Νικολέττα © EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Οι δηλώσεις της μητέρας της 17χρονης Νικολέττας και τα απειλητικά μηνύματα από τον σύντροφό της

Τέλος στη σχέση με τον 22χρονο σύντροφό της ήθελε να δώσει η 17χρονη Νικολέττα που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι. Η μητέρα της υποστήριξε ότι η κόρη της είχε ζητήσει από τον σύντροφό της να χωρίσουν, ενώ το τελευταίο διάστημα υπήρχαν μεταξύ τους εντάσεις, με τη νεαρή κοπέλα να δέχεται απειλές.  

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, η μητέρα της 17χρονης Νικολέττας ανέφερε: «Δεν καβγαδίζανε. Ήταν καλά, αλλά το τελευταίο διάστημα ήθελε να χωρίσει. Δεν ήθελε άλλο. Θέλω μόνο να βρουν αυτό το καθίκι. Μου σκότωσε το παιδί μου και μου πήρε την ψυχή. Ζητάω μόνο δικαίωση».

Όσον αφορά την ώρα της δολοφονίας αποκαλύπτει: «Εγώ ήμουν στη δουλειά, δουλεύαμε μαζί. Την έπαιρνα στο τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Δεν απαντούσε. Έστειλα τα παιδιά από το μαγαζί να δούνε γιατί δεν ήρθε στη δουλειά και γιατί δεν απαντούσε. Δεν μπορούσαμε να μπούμε στο σπίτι γιατί τα κλειδιά τα είχε η Νικολέτα. Το μεσημέρι πριν φύγω για τη δουλειά την είδα. Κοιμόνταν. Εγώ έφυγα στις 4 η ώρα το μεσημέρι. Μετά τις 5 έγινε ότι έγινε».

Συγκλονίζει η μητέρα της 17χρονης στο Περιστέρι: "Μου σκότωσε το παιδί μου, μου πήρε την ψυχή μου"

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Η 17χρονη είχε δεχθεί δεκάδες απειλητικά μηνύματα από τον σύντροφό της

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεκάδες απειλητικά μηνύματα φέρεται να είχε δεχτεί στο κινητό τηλέφωνό της η 17χρονη Νικολέττα από τον 22χρονο σύντροφό της, βασικό ύποπτο για την άγρια δολοφονία της. Το παραπάνω προκύπτει από την πρώτη ανάσυρση δεδομένων του κινητού τηλεφώνου της 17χρονης που έκαναν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, ενώ αναμένεται η λεπτομερέστατη εξερεύνησή του από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Τα μηνύματα έχουν αποσταλεί τις τελευταίες ημέρες πριν από τη δολοφονία της και άρχισαν όταν η Νικολέτα του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους και να της δώσει τα κλειδιά του σπιτιού της. Ο 22χρονος έγινε επιθετικός και αρνείτο να χωρίσει με την 17χρονη και να της παραδώσει τα κλειδιά. 

Νωρίτερα σήμερα, η ΕΡΤ κατέγραψε αποκλειστικές εικόνες από έφοδο των αστυνομικών για τη σύλληψη του βασικού υπόπτου, του φίλου της 17χρονης, o οποίος όμως δεν έχει ακόμα βρεθεί. Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν οι αρχές για να εντοπίσουν τον 20χρονο από τα χέρια του οποίου φέρεται να βρήκε ασφυκτικό θάνατο η άτυχη Νικολέτα. Ο 20χρονος πακιστανικής καταγωγής φίλος της κοπέλας θεωρείται από την αστυνομία νούμερο ένα ύποπτος.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της ΕΡΤ, πριν από λίγες ώρες αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο Αιγάλεω σε σπίτι όπου ζουν Πακιστανοί χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Θλίψη στην κηδεία της 17χρονης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ