Ελλαδα

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Τελευταίο αντίο στην 17χρονη - Συντετριμμένοι οι γονείς της (βίντεο)

Ανθρωποκυνηγητό για τον 22χρονο σύντροφό της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κηδεύτηκε η 17χρονη που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι - Στην ένθετη με τον 22χρονο σύντροφό της που αναζητείται
Κηδεύτηκε η 17χρονη που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι - Στην ένθετη με τον 22χρονο σύντροφό της που αναζητείται

Η κηδεία της 17χρονης που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι. Αναζητείται ο 22χρονος σύντροφός της για τη γυναικοκτονία στην οδό Αραχώβης. Ο βιασμός όταν ήταν 11 ετών.

Με ολοένα και περισσότερα νέα στοιχεία για τη 17χρονη που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι να έρχονται στη δημοσιότητα, τελέστηκε στη Βέροια, στον οικισμό Μακροχώρι, η κηδεία της ανήλικης που βρήκσ ασφυκτικό θάνατο στο σπίτι στην οδό Αραχώβης.

Το τελευταίο αντίο στη Νικολέτα είπαν συγγενείς και φίλοι σήμερα Πέμπτη (4/08) νωρίς το μεσημέρι. Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα αδέλφια της. Το κλίμα στην κηδεία ήταν βαρύ.

Η 17χρονη την οποία σκότωσε ο δράστης με τα χέρια του στο Περιστέρι, βρέθηκε ημίγυμνη στο κρεβάτι, έχοντας μώλωπες στο σώμα και στα χέρια. Την εντόπισαν νεκρή η μικρότερη αδελφή της και ο σύντροφος της μητέρας της.

Βέροια: Κηδεύτηκε η 17χρονη που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι | 04/08/2022 | ΕΡΤ

Έγκλημα στο Περιστέρι: Τα απειλητικά μηνύματα στο κινητό της 17χρονης από τον 22χρονο

Εν τω μεταξύ, άφαντος παραμένει ο 22χρονος σύντροφος της 17χρονης στο Περιστέρι, ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος για τη γυναικοκτονία. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσει, έχοντας δώσει σήμα σε λιμάνια, αεροδρόμια και σύνορα.

Ο 22χρονος είναι από το Πακιστάν. Η 17χρονη τού είχε ζητήσει να χωρίσουν. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο κινητό της Νικολέτας βρέθηκαν απειλητικά μηνύματα από τον σύντροφό της.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της ιατροδικαστικής εξέτασης για τη γυναικοκτονία στο Περιστέρι διαπιστώθηκε πως ο δράστης έκλεισε τη μύτη και το στόμα της 17χρονης Νικολέτας, προκειμένου να μην μπορεί να αναπνεύσει. Τα στοιχεία δείχνουν επίσης ότι η ανήλικη πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή για τη ζωή της.

Η κηδεία στο Μακροχώρι Βέροιας τελέστηκε λιγότερο από ένα 24ωρο μετά τις αποκαλύψεις από τον πατέρα της 17χρονης. Όπως είπε, η Νικολέτα είχε βιαστεί από τρεις άνδρες όταν ήταν 11 ετών.

Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Οι αρχές ερευνούν κινητό και προσωπικούς λογαριασμούς | 04/08/22

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ