Ελλαδα

Νέα στοιχεία για τη 17χρονη που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι - Τι αποκάλυψε ο πατέρας της

Παραμένει άφαντος ο σύντροφός της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναικοκτονία στο Περιστέρι
Γυναικοκτονία στο Περιστέρι - Θύμα μια 17χρονη © EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Θύμα βιασμού από τρεις άνδρες είχε πέσει η 17χρονη, η οποία δολοφονήθηκε στο Περιστέρι. Η αποκάλυψη του πατέρα της.

H δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας έχει συγκλονίσει, καθώς βρήκε ασφυκτικό θάνατο στο διαμέρισμά της στο Περιστέρι, με τον σύντροφό της να είναι ο βασικός ύποπτος για το έγκλημα καθώς η αστυνομία δεν τον έχει εντοπίσει ακόμη.

Ο πατέρας της 17χρονης, μιλώντας στον ANT1, αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που είχε ζήσει η κόρη του σε ηλικία 11 ετών, όταν έπεσε θύμα βιασμού από τρεις άνδρες.

«Κάθομαι και βλέπω φωτογραφίες και όλο κλαίω. Πριν από ένα μήνα περνούσαμε καλά, το΄χα στην αγκαλιά μου. Είμαι ράκος. Το παιδί μου δεν μπορεί να το φέρει κανένας πίσω», λέει αρχικά ο πατέρας της Νικολέτας και αποκαλύπτει στη συνέχεια ότι η κόρη του και ο μεγάλος του γιος πριν από λίγα χρόνια, όταν ήταν 11 και 8 ετών αντίστοιχα, στο Μακροχώρι όπου μεγάλωσαν είχαν πέσει θύματα συστηματικής ασέλγειας από τρεις άνδρες οι οποίοι καταδικάστηκαν.

«Τα παιδιά βιαστήκανε. Έγιναν δικαστήρια, καταδικαστήκανε, ο ένας 53χρόνια, ο άλλος 16-17χρόνια. Στο σχολείο το κοροϊδεύανε, δέχτηκε bullying. Προσπαθούσε να επιβιώσει, να μην το σκέφτεται», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πατέρας συμπληρώνοντας ότι η Νικολέτα έφυγε για την Αθήνα «να χαρεί την ζωή της, να την πάρει από την αρχή πάλι, όσο μπορούσε να χαρεί την ζωή της, να διώξει τον πόνο της. Τελικά, ορίστε, έγινε αυτό που έγινε. Σκέφτηκε ότι η σχέση της θα είναι πολύ καλή και να το αποτέλεσμα».

Σημειώνεται ότι ο σύντροφος της 17χρονης, που θεωρείται ο νούμερο ένα ύποπτος για τη δολοφονία της, παραμένει άφαντος με τις Αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Ο «Γολγοθάς» της Νικολέτας: Είχε πέσει θύμα κακοποίησης από 4 άνδρες όταν ήταν 10 χρονών |3/8/22|ΕΡΤ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ