Ελλαδα

Περιστέρι: Τα απειλητικά μηνύματα στη 17χρονη πριν τη γυναικοκτονία - Αναζητείται ο 22χρονος

Οι αποκαλύψεις από τον πατέρα της για το παρελθόν της κόρης του

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 17χρονη που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι είχε δεχτεί απειλητικά μηνύματα από τον 22χρονο σύντροφό της
Η 17χρονη που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι είχε δεχτεί απειλητικά μηνύματα από τον 22χρονο σύντροφό της © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ | Facebook

Νεκρή 17χρονη στο Περιστέρι. Η γυναικοκτονία στην οδό Αραχώβης και τα απειλητικά μηνύματα στη Νικολέτα από τον 22χρονο σύντροφό της πριν από το έγκλημα.

Στο Περιστέρι ολοένα και περισσότερα στοιχεία για τη γυναικοκτονία έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ο σύντροφος της 17χρονης παραμένει άφαντος, την ώρα που οι έρευνες για τον φόνο στην οδό Αραχώβης συνεχίζονται.

Η 17χρονη που βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της, είχε ζητήσει από τον 22χρονο σύντροφό της να χωρίσουν. Δημοσίευμα στον «Ελεύθερο Τύπο» αναφέρει ότι ο βασικός ύποπτος για το έγκλημα στο Περιστέρι είχε στείλει απειλητικά μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο της 17χρονης Νικολέτας.

Αυτό προκύπτει από τα πρώτα δεδομένα που ανασύρθηκαν από το κινητό τηλέφωνο της ανήλικης. Την υπόθεση έχουν αναλάβει στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Νεκρή 17χρονη στο Περιστέρι - Τα απειλητικά μηνύματα στο κινητό από τον 22χρονο σύντροφό της

Τα απειλητικά μηνύματα είχαν αποσταλεί λίγες ημέρες πριν από τη δολοφονία στο σπίτι στην οδό Αραχώβης. Η 17χρονη Νικολέτα είχε ζητήσει από τον 22χρονο, που παραμένει άφαντος, να χωρίσουν και να της επιστρέψει τα κλειδιά της κατοικίας.

Εκείνος δεν το δέχτηκε και δεν ήθελε να χωρίσουν. Υπενθυμίζεται ότι στα χέρια και στο σώμα της 17χρονης βρέθηκαν μώλωπες.

Η Νικολέτα έδωσε μάχη για τη ζωή της, όπως επιβεβαιώνουν τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή. Ο δράστης σκότωσε τη 17χρονη με τα χέρια του. Ο θάνατος της ανήλικης ήταν ασφυκτικός και μαρτυρικός. Ο δολοφόνος έφραξε το στόμα και τη μύτη της με το χέρι.

Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Οι αρχές ερευνούν κινητό και προσωπικούς λογαριασμούς | 04/08/22

Ανθρωποκυνηγητό για τον 22χρονο σύντροφο της 17χρονης στο Περιστέρι

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά το έγκλημα στο Περιστέρι, με θύμα τη 17χρονη, ο 22χρονος σύντροφός της πήγε σε φιλικό σπίτι, όπου έβαλε σε βαλίτσα προσωπικά αντικείμενα και ρούχα και εξαφανίστηκε.

Η Αστυνομία συνεχίζει να τον ψάχνει, προκειμένου να καταθέσει. Μιλώντας για τη γυναικοκτονία στο Περιστέρι, ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, ξεκαθάρισε ότι είναι θέμα ωρών να συλληφθεί ο ύποπτος.

Το κινητό του τηλέφωνο παραμένει κλειστό και μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να το έχει χρησιμοποιήσει, προκειμένου να επικοινωνήσει με κάποιον μετά το έγκλημα στην οδό Αραχώβης, για το οποίο είναι πλέον ο βασικός ύποπτος. Ένα από τα σενάρια που εξετάζονταν από την ΕΛΑΣ, ήταν να περάσει το αυτόφωρο και ο 22χρονος σύντροφος της 17χρονης να εμφανιστεί, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις -κάτι το οποίο όμως δεν έγινε.

Το σπίτι στην οδό Αραχώβης στο Περιστέρι, όπου η 17χρονη Νικολέτα δολοφονήθηκε
Το σπίτι στην οδό Αραχώβης στο Περιστέρι, όπου η 17χρονη Νικολέτα δολοφονήθηκε

Σήμα, μαζί με τη φωτογραφία και τα στοιχεία ταυτότητάς του, έχουν σταλεί σε όλες τις εξόδους της χώρας, ανάμεσα στα οποία είναι λιμάνια και αεροδρόμια, προκειμένου να τον εντοπίσουν οι αστυνομικοί στην περίπτωση που επιχειρήσει να διαφύγει στο εξωτερικό.

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του συντρόφου της 17χρονης | 4/8/22 | ΕΡΤ

Η 17χρονη στο Περιστέρι είχε πέσει θύμα βιασμού και bullying - Τι αποκάλυψε ο πατέρας της

Εν τω μεταξύ, σε αποκαλύψεις προχώρησε ο πατέρας της 17χρονης στο Περιστέρι. Σε δηλώσεις του στον ANT1 μίλησε για τις τραυματικές εμπειρίες που βίωσε στο παρελθόν το παιδί του. Όπως είπε, όταν η κόρη του ήταν 11 ετών, είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τρεις άνδρες.

«Κάθομαι και βλέπω φωτογραφίες και όλο κλαίω. Πριν από έναν μήνα περνούσαμε καλά, το 'χα στην αγκαλιά μου. Είμαι ράκος. Το παιδί μου δεν μπορεί να το φέρει κανένας πίσω» τόνισε για τη 17χρονη Νικολέτα.

Η 17χρονη Νικολέτα κακοποιήθηκε σεξουαλικά, όταν ήταν 11 ετών, όπως αποκάλυψε ο πατέρας της
Η 17χρονη Νικολέτα κακοποιήθηκε σεξουαλικά, όταν ήταν 11 ετών, όπως αποκάλυψε ο πατέρας της © Facebook

Και πρόσθεσε ότι τόσο η κόρη του όσο και ο μεγάλος του γιος πριν από λίγα χρόνια, όταν ήταν 11 και 8 ετών αντίστοιχα, στο Μακροχώρι όπου μεγάλωσαν είχαν πέσει θύματα συστηματικής ασέλγειας από τρεις άνδρες οι οποίοι καταδικάστηκαν.

Η 17χρονη στο Περιστέρι και ο 22χρονος σύντροφός της που αναζητείται για τη γυναικοκτονία
Η 17χρονη στο Περιστέρι και ο 22χρονος σύντροφός της που αναζητείται για τη γυναικοκτονία © Facebook

«Τα παιδιά βιαστήκανε. Έγιναν δικαστήρια, καταδικαστήκανε, ο ένας 53χρόνια, ο άλλος 16-17χρόνια. Στο σχολείο το κοροϊδεύανε, δέχτηκε bullying. Προσπαθούσε να επιβιώσει, να μην το σκέφτεται» τόνισε επίσης ο πατέρας της 17χρονης Νικολέτας. Και συμπλήρωσε ότι η Νικολέτα έφυγε για την Αθήνα «να χαρεί τη ζωή της, να την πάρει από την αρχή πάλι, όσο μπορούσε να χαρεί τη ζωή της, να διώξει τον πόνο της».

«Τελικά, ορίστε, έγινε αυτό που έγινε. Σκέφτηκε ότι η σχέση της θα είναι πολύ καλή και να το αποτέλεσμα» κατέληξε ο πατέρας της 17χρονης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ