Ελλαδα

Ρόδος: Στρατιωτικοί παρίσταναν τους αστυνομικούς και ξυλοκοπούσαν πολίτες

Τι συνέβη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό αστυνομίας
Περιπολικό αστυνομίας © EUROKINISSI

Στρατιωτικοί στη Ρόδο παρίσταναν τους αστυνομικούς, έκαναν ελέγχους και ξυλοκοπούσαν πολίτες.

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα περιστατικό με πρωταγωνιστές τέσσερις στρατιωτικούς, οι οποίοι φέρονται να ξυλοκόπησαν τρεις άνδρες στο νησί της Ρόδου παριστάνοντας τους αστυνομικούς.

Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή του Πάσχα όταν τρεις άνδρες από τη Ρόδο ηλικίας 28 έως 30 ετών, διασκέδαζαν το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στο κέντρο του νησιού. Όταν έφυγαν από το μαγαζί και ενώ βρίσκονταν έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ του νησιού τρία άτομα τους προσέγγισαν και τους ζήτησαν τα στοιχεία τους. 

Μάλιστα, τους συστήθηκαν ως αστυνομικοί και  επέδειξαν ταυτότητες τις οποίες δεν άφηναν να δουν ευκρινώς οι «ελεγχόμενοι». Τα θύματα ακολούθως είπαν ότι δεν έφεραν μαζί τους τις ταυτότητές τους κι όταν τους ζήτησαν να πάνε στο αστυνομικό τμήμα προς εξακρίβωση στοιχείων ο ένας έβγαλε χειροπέδες, τις φόρεσε στο ένα του χέρι σαν σιδερογροθιά και τους ξυλοκόπησε άγρια.

Από τον ξυλοδαρμό, ο 30χρονος υπέστη σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο, ο 28χρονος κινδύνευσε από ανάλογα χτυπήματα, ενώ τραύματα φέρει και ο τρίτος της παρέας.

Η ΕΛΑΣ ενημερώθηκε για το περιστατικό και ήδη διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ