- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Χαμόγελο του Παιδιού: Μήνυση κατά αγνώστου για την κλοπή του οικίσκου
Από τον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας
Θεσσαλονίκη: Μήνυση κατά αγνώστου κατέθεσε το Χαμόγελο του Παιδιού για την κλοπή του οικίσκου του από τον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας.
Έκκληση να δώσουν πληροφορίες όσοι γνωρίζουν ή αντιλήφθηκαν οτιδήποτε σχετικό με την κλοπή του οικίσκου του οργανισμού, που είχε στηθεί στην πλατεία Αγίας Σοφίας για το Πάσχα, κάνουν υπεύθυνοι του Χαμόγελου του Παιδιού.
«Είναι ένας ολόκληρος οικίσκος μεγάλων διαστάσεων. Δεν μπορεί να έχει χαθεί έτσι απλώς από το κέντρο της πόλης», επισήμανε, μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η υπεύθυνη του Χαμόγελου του Παιδιού στη Θεσσαλονίκη Ιωάννα Μακρή. «Παρακαλούμε πολύ για την όποια πληροφορία να ενημερώσετε τόσο το Χαμόγελο του Παιδιού όσο και την Ελληνική Αστυνομία», πρόσθεσε.
Όπως ανέφερε η κ. Μακρή, ήδη από την πλευρά του οργανισμού έχει κατατεθεί μήνυση για κλοπή κατά αγνώστου, ωστόσο μέχρι και αυτήν την ώρα δεν έχουν εντοπιστεί οι δράστες. «Καταθέσαμε μήνυση και εμπιστευόμαστε την ελληνική αστυνομία, κάνει το έργο της και τις έρευνες. Ελπίζουμε να εντοπιστούν οι δράστες το συντομότερο δυνατό. Ο κόσμος από χθες έχει κινητοποιηθεί και δίνει πληροφορίες, οι οποίες διερευνώνται», υπογράμμισε, τονίζοντας το αυξημένο ενδιαφέρον του κόσμου.
«Είναι κάτι ανήκουστο, στο κέντρο της πόλης να συμβαίνει κάτι τέτοιο, έτσι απλά. Μιλάμε για την περιουσία ενός ανθρώπου που μας χορηγεί διαχρονικά τον συγκεκριμένο οικίσκο, αλλά και για τη βοήθεια από το Δήμο Θεσσαλονίκης, που μας δίνει τη δυνατότητα να βρισκόμαστε σταθερά στο ίδιο σημείο κάθε χρόνο», εξήγησε η κ. Μακρή.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού
Τι ώρα θα πραγματοποιούνται τα τελευταία δρομολόγια
«Κάνουμε τις μετακινήσεις ασφαλέστερες» σημειώνει ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Δείτε τις εικόνες από το σημερινό tour του στους δρόμους της πόλης
«Σε ουδένα επέτρεψα να μου υποδείξει τι θα έπρεπε να γράψω ή να μη γράψω», δηλώνει στο τελευταίο του άρθρο
Τι ώρα θα πραγματοποιούνται τα τελευταία δρομολόγια
Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση
Άσπρη μέρα σήμερα σε μεγάλο υψόμετρο
H δίκη, οι ποινές, η αυτοκτονία Σφηνιά και οι καταγγελίες λίγο πριν το δυστύχημα
Ένα διεθνές συνέδριο 63 ομιλητών από 23 χώρες, 1-4 Οκτωβρίου στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσολογγίου
Τι ώρα ξεκινά η συναυλία και ποιους θα δούμε στο pre show
Έρευνα για τα οικονομικά των δύο γιατρών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.